Kære K.B.'ere

Vintertid, vintertræningstider, vinterbold. Meget nyt, og alligevel ikke. Det er fodboldtræning og -kamp som vi kender det. Alligevel kan små detaljer skabe stor forandring i vores oplevelse.

Inklusion
I oktober fik vi – endelig – lanceret Hej! kampagnen, som led i det projekt K.B.’s tre sportslige afdelinger og Ungerådet har arbejdet sammen om. Fokus er på fællesskabets styrke og bekæmpelse af ensomhed blandt unge. Bannere og video skal være med til at sætte fokus på, at vi skal huske at involvere hinanden i vores forening. Her kan en hilsen noget særligt. Den inkluderer og inddrager du og jeg i os.

Derfor opfordrer vi til at hilse på hinanden på anlægget. Både dem du kender og ikke kender – endnu. På holdet kan I skabe en god kultur ved at lære spillere og trænerkollegaer, at vi alle hilser på hinanden før og efter træning/kamp. Med mange spillere, kan det være svært for både trænere og spillere at komme rundt til alle i løbet af en træning. En personlig hilsen før og efter træning (f.eks. et håndtryk eller high five) kan være med til, at alle på dagen har følt sig set og inkluderet.

Sammen er vi i Cricket, Fodbold og Tennis kommet med nogle bud på, hvordan vi sikrer at alle føler sig set, hørt og inkluderet på holdet og i klubben. Dette er et ansvar for alle spillere, trænere og forældre.
- Sig Hej! når du møder andre på K.B.
- Hele holdet arbejder sammen, så alle føler sig set og anerkendt, samt har lige mulighed for udvikling.
- Fælles check-in og check-ud.
- Alle skal føle sig velkomne, hvorfor alle kender de andres navne på holdet, og der gøres en ekstra indsats for at byde nye medlemmer velkommen.
- Det er trænerens ansvar at inddele grupper til træning og kamp.
- Træneren sikrer, at alle kan være med i en gruppe før – under og efter træning, så ingen står udenfor.

Videofilmning og fotografering af træning og kamp
DBU er netop kommet med opdatering af regler for optagelse af billeder og lyd. Disse regler gælder hjemmehold, udehold og forældre.

Fremover skal der informeres til alle spillere, trænere, dommer(e) og forældre/tilskuere om, at der kan forekomme optagelse af billeder og lyd. Det gælder også ved brug af VEO. For at gøre det nemmere for alle, undersøger vi muligheden for skiltning på anlæggene.

Alle skal være ekstra opmærksomme på udebane, om der på anlægget er informeret eller ej. Hvis ikke, så er det den tunge gang rundt og fortælle alle at du optager – eller hænge et tydeligt skilt på kameraet eller dig selv.

De nye regler
- Alle må optage, og alle skal overholde reglerne. Dvs. hold, forældre må kun optage, hvis de informerer alle aktører herom eller der er skiltning på anlægget om, at der kan ske optagelser.
- Optagelser må bruges på hjemmeside og sociale medier, så længe de ikke er nedladende, krænkende eller bruges til markedsføring (her gælder andre regler).
- Alle involverede skal informeres; dommere, modstandere, egne spillere og trænere samt forældre m.fl. om, at vi optager kamp, træning mm.
- Information kan ske ved skiltning, mundtlig, email mm.
- Det kræver ikke accept for at der må optages – blot information om at det finder sted.
- Hvis én person siger nej, må der ikke optages.
- Én person kan altid efterfølgende bede om at få optagelsen fjernet fra offentlige fora, såsom hjemmeside og sociale medier. Dette skal gøres uden unødigt ophold.
- Optagelser må som udgangspunkt opbevares i et år, med mindre der er særlig god grund til at opbevare optagelsen i længere tid.

Ny kollektion på vej
Imens vi venter på, at verdenens fragtudfordringer bliver løst, kan vi fortælle, at vi venter på levering af vores nye trænings- og kamptøj. Adidas skifter med jævne mellemrum deres kollektioner. I K.B. Fodbold forsøger vi, at finde en linje med lang holdbarhed – og et stilrent design, vi nemt kan kombinere med nye og andre modeller, når Adidas skifter i kollektionen.

K.B. Fodbold hårdt ramt af globale fragtudfordringer
Næppe har nogen af os været uberørte af senfølgerne af den nu aflyste pandemi. Særligt de globale distributionskanaler er hårdt ramte, hvorfor det er ekstra uheldigt, at der tidligere på året lå et skib på tværs i Suez-kanalen og spærrede for trafikken.

For K.B. Fodbold betyder det, at vores samarbejdspartner Adidas har svært ved at få tøj og udstyr frem til os. Vi har en tæt dialog med Unisport om udviklingen.

Desværre giver det længere leveringstider, flere udsolgte varer, såsom kamp- og træningstøj. Vores mange dygtige og engagerede trænere, har vi udfordringer med at fremskaffe træningstøj til, så de kan holde sig tørre, varme og fremvise vores flotte klublogo.

Fik du læst...
01/11 Glemmekassen
15/10 KB Fodbold Old BoysGeneralforsamling
15/10 Småboldfesten
14/10 Hej!
Vi modtager gerne nyheder, billedserier mv. fra holdene, som kan deles på hjemmeside og Facebook.

K.B. Fodbold