Kære K.B.'ere

Dejligt at have jer tilbage på K.B. I har været savnet. Anlæggene har føltes ekstra tomme, når der ikke har været den latter, glæde, leg og konkurrence, som vi normalt kender fra fodboldbanerne. Derfor er vi ekstra glade for, at se så mange tilbage på banerne. Det giver liv og stolthed.

Ungeråd
Vi har på K.B. fået et Ungeråd, bestående af 6 ungdomsspillere fra Fodbold, Tennis og Cricket. De er allerede gået i gang med arbejdet og tænkt tanker for, hvordan vi på K.B. kan gøre det endnu mere attraktivt at komme på K.B. som teenager og i overgang til tyverne. Rådet fokuserer i første omgang på at skabe et miljø på tværs af de tre sportslige afdelinger.

Retningslinjer
Der er skrevet mange linjer om det, men her en samlet oversigt med nuværende retningslinjer.

Regeringen har valgt at organiseret udendørs idræt (dvs. idrætsaktivitet i foreningsregi) er undtaget forsamlingsgrænsen på 5, og i stedet må vi være 25 samlet, inklusiv trænere m.fl.

Derudover gælder:

• Klubhusene på Peter Bangs Vej og Pile Allé forbliver lukket. Det vil være muligt for trænere, at hente og aflevere materialer, men der må ikke gøres ophold indenfor. Det vil ikke være tilladt for spillere at komme indenfor. Døre holdes aflåst, og skal forblive aflåst. Dør til materialer på Pile Allé og dør ved hovedindgang til fodboldafdelingen på Peter Bangs Vej, vil være ulåst, så trænere ad denne vej kan hente og aflevere materialer.
  • K.B. medlemmer går kun til og fra banerne på Jens Jessens vej fra K.B.
  • Man møder omklædt, til tiden og ikke før.
  • Alle træner udendørs. Ingen indendørstræning.
  • Trænere må ikke træne mere end én gruppe per dag.
  • Spillere må ikke flyttes på tværs af grupper, hverken under eller imellem træningspas.
  • Træning foregår kun i det henviste område.
  • Ingen tilskuer, forældre, på anlæggene. Særlige regler er meldt ud for de yngste spilleres forældre.
  • K.B. hold spiller foreløbig interne kampe, og deltager dermed ikke i kampe eller andre aktiviteter med andre klubber.
  • Husk at spritte hænder af. Der står sprit fremme på anlæggene.
  • Hvis du føler dig sløj, er snottet og lignende, SKAL du blive hjemme.
  • Er du i karantæne, fordi en i din omgangskreds er smittet, må du ikke møde op på anlægget.
  • Bliver du konstateret smittet, kontakt da din Sportslige Leder.
  • Der gælder særlige regler for professionel idræt, hvorfor andre forhold kan ses hos FCK.

Granulat skal blive på kunstgræsbanerne
Fra Frederiksberg Idræts-Union (FIU), som varetager banerne på Jens Jessens Vej og Frederiksberg Idrætspark, skal vi fortælle, at alle SKAL huske at børste granulat af tøjet, banke støvlerne, og tømme lommerne inden de forlader kunstgræsbanerne.

Vores adfærd på kunstgræsbanerne er afgørende for, hvor meget granulat der spredes i naturen. Derfor bedes alle om, at gøre det til en vane, at få børstet granulatet ordentligt af, inden banerne forlades. Påmind hinanden, trænere og spillere om det, hvis nogle skulle glemme det i farten, og del gerne det opslag, som FIU har lavet på deres Facebook-side.
FIUs Facebook-opslag kan findes og deles herfra: https://www.facebook.com/2000fiu

K.B.’er med flot indsats for FCK
De seneste år har vi set flere og flere dygtige unge drenge komme igennem vores talentprogram og få debut for F.C. København. Alligevel er det en endnu mere speciel følelse, når vi ser Victor Kristiansen betræde banerne i Superligaen iført FCK’s trøje. Victor har nemlig aldrig spillet fodbold for andre end K.B. Foreløbig er det blevet til 13 år. Derfor er der ekstra stolthed, når vi hører og læser Jess Thorup rose den unge mand.

Se indslag med Victor fra FCK TV, om hans flotte kamp onsdag mod Vejle. https://www.fck.dk/nyhed/victor-kristiansen-fra-roman-analyse-i-dansk-til-superliga-kamp-i-parken

Årsmøde
Under nedlukningen har fodboldafdelingens årsmøde været afholdt virtuelt.

Referat fra årsmødet kan læses på K.B.’s hjemmeside. Læs det her.

Velkommen tilbage tilbud
Sammen med Unisport har vi et Velkommen tilbage tilbud på vores webshop. Tilbuddet gælder i resten af marts.

Pakken består at et komplet træningssæt med baselayer.

Du kan se tilbuddet og vores fulde sortiment med faste lave priser på https://www.unisport.dk/KB/.

Husk at du kan få 10 % rabat på ikke-nedsatte varer samt fri fragt hos Unisport med K.B.'s rabatkode, som du får ved at skrive til kt@kb-boldklub.dk.

K.B. Fodbold