Kære K.B.'ere

Turneringen er endelig gået i gang for alle hold. Det føles bare lidt mere fodboldagtigt, når kampene er officielle. Det gælder for U6, U15, Serie 2 og for O65.

Vi skal fortsat hjælpe hinanden med at overholde gældende restriktioner. Det kan være svært at finde rundt i dem, men de vigtigste er forsamlingsgrænsen og tilskuere. Det er lige nu maksimalt 50 inklusiv spillere, officials m.fl. til en fodboldaktivitet. For tilskuere bedes alle følge de retningslinjer, som gælder for det pågældende anlæg. Det gælder vores hjemmebane, samt når vi besøger andre klubber.

Stadig ingen tilskuere til kampene
Det danske samfund åbner heldigvis mere og mere – også i fodboldens verden. FIU – medlemsorganisationen for Frederiksbergs idrætsforeninger – holder imidlertid fast i, at der stadig ingen adgang for tilskuere – herunder forældre – er til træning og kamp på banerne. Det gælder for banerne på Jens Jessens Vej ved K.B. Hallen og Pile Allé.

Så vær endelig tålmodig lidt endnu og overhold retningslinjerne fra FIU – både for din og andres skyld.

50.000 kroner til K.B. Mix
K.B. Mix har modtaget 50.000 kroner fra Spar Nord Fonden. De rare penge skal bruges til en træningstur/rejse, når coronarestriktionerne giver mulighed for det.

K.B. Mix er et hold af børn og unge med et fysisk handicap. De spiller og træner sammen – piger og drenge – hver søndag eftermiddag.

I 2015 blev K.B. Mix optaget i Parasport Danmark, og allerede i den første sæson snuppede spillerne det danske mesterskab.

Fortsat stigende interesse for at spille fodbold i K.B.
April har stået i de Åbne huses-tegn. Vi har afholdt prøvetræning for 155 børn og unge fra vores venteliste. Det til trods, så vokser vores venteliste. Interessen er større end vi kan følge med og optage nye fodboldmedlemmer.

De seneste medlemstal fra DIF viser fremgang hos K.B. – og det går godt i hele det københavnske fodboldmiljø. En udvikling som fortsætter. Det er dejligt at opleve den store interesse, som der er for at spille fodbold i vores alle sammens klub.

Endelig skal de gamle drenge spille DM-finale
Lørdag d. 8. maj spiller Old Boys DM-finale mod Aalborg KFUM. Der er tale om finalen fra sidste år, som har været udsat pga. Corona.

K.B.’erne har været i finalen i flere omgange og har vundet mesterskabet otte gange siden 2008. Senest i 2018. Vi krydser fingre for titel nummer ni, selvom kampen spilles i Aalborg.

Træn som de største FCK talenter
Tag dine fodboldkammerater under armen og kom med på årets FCK Camp i sommerferien. På FCK Camp trænes du efter de samme metoder og øvelser som vores spillere i FCK Talent gør det i deres hverdag.

Du kan se frem til en uge fyldt med fodboldtræning, ligesom der er masser af tid til sjov med besøg fra F.C. Københavns Børn & Unge team og Løven Leo.

FCK Camp foregår hos K.B. i uge 26, 27 og 31 med program mandag-fredag fra kl. 9-15. Udover fodboldtræning indgår der i campen forplejning samt en fed deltagerpakke fra Adidas/FCK med tøj, taske og drikkedunk. Læs mere og book din plads her: FCKCamp.dk

K.B. Fodbold