Kære K.B.'ere

Nu kan du på Peter Bangs Vej og Pile Allé nyde en kop kaffe eller sodavand i restauranterne og caféen. Der er igen åbnet for ophold i nyligt renoverede Café Qvisten, hvorfra du kan få en afkølende dukkert i poolen. Aftensmad kan indtages efter træning i Restaurant Granen på Peter Bangs Vej og Restaurant Pilen på Pile Allé.

Ophold inde i klubhusene må kun ske i café og restaurant områderne. Læs gældende retningslinjer her: Ophold restaurant og café

Tilskuere
Vi er alle glade for, at livet nu kan vende mere og mere tilbage på vores to anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé. Men én positiv ting har vi oplevet og lært under Coronarestriktionerne, hvor tilskuere/forældre ikke har haft adgang til banen.

Det har skabt et fantastisk rum til fordybelse, læring og leg for børn, unge og trænere, samt bedre trivsel, at der ikke har været tilskuere/forældre indenfor indhegningen ved banerne.

K.B. Fodbold opfordrer derfor til, at tilskuere/forældre fortsat ikke opholder sig indenfor hegnene og rundt om banerne under træning. Træning kan i stedet følges fra poolområdet ved Café Qvisten. Her er der et fint plateau, hvorfra træning kan følges. Derudover kan der tages ophold på Kærlighedsstien langs hegnet.

Parkering
Vi oplever på Peter Bangs Vej, at mange forældre tager ophold i bilerne foran K.B. Hallen. Vi henstiller til, at forpladsen kun bruges til hurtig afsætning og opsamling. Er der længere ventetid, skal parkeringspladserne bruges.

Der er godt med parkeringspladser på begge sider af forpladsen, så der er ingen undskyldning for at parkere på forpladsen fremfor i en af P-båsene. Parkering her er gratis for medlemmer, som har registreret bil hos APCOA Parkering.

Læs her: kb-boldklub.dk/om-kb/faciliteter/parkering/ hvordan du registrerer bil til gratis medlemsparkering, som gælder både Peter Bangs Vej og Pile Allé.

Billeder fra hverdagen
Vores egen Karl Aage Dalgaard har de seneste uger skudt en række billedserier fra hverdagen i K.B. Fodbold.

Du kan se nogle af billederne på K.B.’s hjemmeside, og endnu flere på K.B. Fodbolds Facebook.

Har du lyst til at bidrage med billeder fra dagens træning, kamp eller andet, som fortæller historier fra vores klub? Kontakt os på kt@kb-boldklub.dk.

Fodboldens travle eftermiddag og Fodbold i absolut børnehøjde

K.B. Fodbolds Facebook ser du også billeder fra Pinse camp på banen ved Pile Allé.

Fodboldfestival på Frederiksberg
Skolernes sommerferie afsluttes i år med et brag af en festival. Klubberne på Frederiksberg; K.B., FB og FA 2000 samt F.C. København afholder for første gang Fodboldfestival på kunstgræsbanerne ved Peter Bangs Vej og Jens Jessens Vej lørdag d. 7. og søndag d. 8. august.

Den sportslige del af festivalen vil være for drenge og piger i årgangene 2012 (U10), 2013 (U9), 2014 (U8) og 2015 (U9). Derudover vil der være et bredt tilbud af underholdning for deltagerne og deres familier, herunder aktiviteter, leg, sjov, mulighed for køb af mad og drikke og meget mere.

Læs mere her: fck.dk/fc-koebenhavn-fodboldfestival

Træn som de største FCK talenter
Tag dine fodboldkammerater under armen og kom med på årets FCK Camp i sommerferien. På FCK Camp trænes du efter de samme metoder og øvelser som vores spillere i FCK Talent gør det i deres hverdag.

Du kan se frem til en uge fyldt med fodboldtræning, ligesom der er masser af tid til sjov med besøg fra F.C. Københavns Børn & Unge team og Løven Leo.

FCK Camp foregår hos K.B. i uge 26, 27 og 31 med program mandag-fredag fra kl. 9-15. Udover fodboldtræning indgår der i campen forplejning samt en fed deltagerpakke fra Adidas/FCK med tøj, taske og drikkedunk. Læs mere og book din plads her: FCKCamp.dk

Venlig hilsen
K.B. Fodbold