Kære K.B.'ere

Endnu en speciel halvsæson er afsluttet. Det har været fantastisk at opleve alle spillere, trænere og holdledere tilbage på anlæggene.

I en svær tid, glædes vi alle ved, at vi er så utrolig mange der bakker op om foreningslivet. Ligesom vores naboer på Frederiksberg og i København oplever vi enorm efterspørgsel for at spille fodbold. Medlemstallet og ventelisten vokser fortsat. Dertil er vi afhængige af de mange frivillige forældre og unge, der hver uge bruger timer i K.B., for at give de mange børn og unge mulighed for at dyrke idræt og spille fodbold i klubben. Uden den tid frivillige stiller til rådighed, ville der være langt mindre fodbold i K.B. Bliv derfor ved med at bakke op omkring de frivillige på jeres hold og i klubben.

Nye forsamlingsregler, når vi vender tilbage
Vi er alle glade for, at livet nu kan vende mere og mere tilbage på vores to anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé. Én positiv ting har vi oplevet og lært under Coronarestriktionerne, hvor tilskuere/forældre ikke har haft adgang til banen. Det har skabt et fantastisk rum til fordybelse, læring og leg for børn, unge og trænere, samt bedre trivsel.

K.B. Fodbold opfordrer derfor til, at tilskuere/forældre på Peter Bangs Vej, fortsat ikke at opholde sig indenfor hegnene og rundt om banerne under træning. Træning kan i stedet følges fra pool området ved Café Qvisten. Her er der et fint plateau, hvorfra træning kan følges, ligesom der er kort vej til den næste kop kaffe. Derudover kan der tages ophold på Kærlighedsstien langs hegnet.

Forældre, som overværer træning på Pile Allé, bedes tage ophold på løbebanen, så børn og trænere får rum til fordybelse, læring og leg på græsset.
På Pile Allé vil vi også bede jer blive indenfor indhegningen. Hegnene skal afgrænse militæret forhindringsbane, hvor vi ikke må bevæge os ud. Respekter venligst dette, og hjælp os, hvis I ser nogen forcere hegnene. Vi låner fodboldbanen af Hærens Officerskole med en aftale om, at ingen bevæger sig ud på forhindringsbanen. Den aftale er vi glade for, da det giver mulighed for at 600 børn kan spille fodbold.

Hej
Når vi efter sommerferien vender tilbage til K.B., vil vi sætte fokus på fællesskabet. Et projekt og en kampagne forankret i K.B.’s Ungeråd.

Vi er en stor forening med mere end 5.000 medlemmer, 3 sportsgrene, SFO, 2 restauranter og meget mere under samme tag. Nogle gange opfatter vi måske hinanden som fjerne slægtninge. Derfor vil vi gerne minde alle og hinanden om, at vi er forenet i et særligt fællesskab i K.B. Klubben vil opfordre alle til at sige Hej! til hinanden på anlæggene. Et lille ord, som kan gøre en kæmpe forskel i at føle sig velkommen, anerkendt og inkluderet.

Holdene i ungdomsafdelingen sætter også fokus på inkludering, hvor alle hold fremover skal have anførergrupper. Disse grupper mødes på tværs af hold og årgange i anførerrådet, hvor der arbejdes med udvikling af fællesskabet i fodboldafdelingen. Input som bringes videre til K.B.’s Ungeråd.

Danmarksmester og mange medaljer til FCK Talent
Vores talentafdeling har vundet medaljer med de ældste ungdomshold, der spiller under FCK Talent. Kronen på værket var U17’s guldmedaljer, som bevis for det vundne Danmarksmesterskab, mens U15 og U19 begge sikrede bronzemedaljer i Ligaen. Til sidst vandt U14 både mesterskabet og pokalturneringen for Østdanmark.

Læs mere her: Sæsonstatus U14, U15, U17 og U19

Fodboldfestival på Frederiksberg
Skolernes sommerferie afsluttes i år med et brag af en festival. Klubberne på Frederiksberg; K.B., FB og FA 2000 samt F.C. København afholder for første gang Fodboldfestival på kunstgræsbanerne ved Peter Bangs Vej og Jens Jessens Vej lørdag d. 7. og søndag d. 8. august.

Den sportslige del af festivalen vil være for drenge og piger i årgangene 2012 (U10), 2013 (U9), 2014 (U8) og 2015 (U9). Derudover vil der være et bredt tilbud af underholdning for deltagerne og deres familier, herunder aktiviteter, leg, sjov, mulighed for køb af mad og drikke og meget mere.

Læs mere her: F.C. København Fodboldfestival

Træn som de største FCK talenter
Tag dine fodboldkammerater under armen og kom med på årets FCK Camp i sommerferien. På FCK Camp trænes du efter de samme metoder og øvelser som vores spillere i FCK Talent gør det i deres hverdag.

Du kan se frem til en uge fyldt med fodboldtræning, ligesom der er masser af tid til sjov med besøg fra F.C. Københavns Børn & Unge team og Løven Leo.

FCK Camp foregår hos K.B. i uge 26, 27 og 31 med program mandag-fredag fra kl. 9-15. Udover fodboldtræning indgår der i campen forplejning samt en fed deltagerpakke fra Adidas/FCK med tøj, taske og drikkedunk.

Læs mere og book din plads her: FCK Camp

Venlig hilsen
K.B. Fodbold