Kære K.B.'ere

Regeringens forlængelse af restriktionerne betyder, at al aktivitet i K.B. Fodbold fortsat vil være aflyst.

Dette gælder foreløbig til og med 7. februar, hvor vi håber at der kan løsnes op for forsamlingsbegrænsningen og andre restriktioner, så vi bl.a. kan komme tilbage på fodboldbanerne til fællesskabet og legen med bolden.

Opstart og genstart
Når regeringen åbner op for, at vi igen kan træne og spille fodbold, vil vi komme med nærmere information om, træningstider, træningsforløb samt retningslinjer og første dag tilbage på K.B.

Vi har en plan klar, men melder den først ud, når vi får besked om, at vi kan genåbne – og dermed tilbagekalde vores hjemsendte medarbejdere. Det betyder, at der kan gå nogle dage fra genåbning til vi er tilbage på banen. Derfor er det vigtigt, at I afventer besked fra K.B.’s sportslige ledere og administration før holdaktivitet påbegyndes. På den måde sikrer vi overholdelse af de givende restriktioner, samt plads til alle.

Indtil genstart har I her et link til selvtræning – primært for Mikro. https://youtu.be/0dz3Tb4KB-k (videoen er optaget før hjemsendelse)

Kontingent og tilkøbstræning
For kontingentbetaling følger vi Dansk Idræts Forbunds anbefaling om at kontingent betales for et medlemskab af en forening og ikke en konkret ydelse. Derfor ingen tilbagebetaling af kontingentet.

Til jer der har tilmeldt jer – eller overveje tilmelding – til KB+, Games, Lab, Skills eller målmandstræning. Her afventer vi genoptagelse af fodboldtræning i K.B. for at kende omfanget af aflysninger, før vi udregner delvis refusion for aflysninger grundet nedlukning, ligesom prisen vil blive opdateret, når vi har sikkerhed for opstart af aktiviteterne.

Henvendelser til K.B.
Vi hjemsendte allerede 5. januar vores 3 sportslige ledere på lønkompensationsordning. Siden fulgte Jesper Nielsen. De vil fortsat være hjemsendte på ordningen. Trods de mange hjemsendelser, vil det fortsat være muligt at komme i kontakt med os i K.B.

Du kan kontakte K.B. Fodbold ved henvendelse til Kim Toft på kt@kb-boldklub.dk eller 3871 4150 (TAST 4) – og Sportschef Franz Dupont på fd@kb-boldklub.dk eller 2325 5002.
Henvendelser omkring medlemskab rettes til K.B.’s medlemsadministration på mail@kb-boldklub.dk eller 3871 4150 (TAST 1)

Pas godt på dig selv – Vi glæder os til at se dig tilbage på K.B.

K.B. Fodbold