Kære K.B.'ere

Som du sikkert er bekendt med, forlængede regeringen i sidste uge restriktionerne til udgangen af februar. Desværre betyder det, at al aktivitet i K.B. Fodbold vil være aflyst til og med d. 28. februar.

Vi venter utålmodigt på, at vi alle er tilbage på vores dejlige anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé. Høre smældet, når støvlen rammer bolden. Jubel ved scoring og den overdrevet lækre finte. Høre trænere og forældres glæde ved at opleve børn lære og grine i samme leg med bolden.

K.B. ligger ikke stille
På trods af nedlukning og aflyste aktiviteter, er der fortsat gang i den på vores anlæg, som fortsat skal vedligeholdes, de professionelle skal træne, relationer plejes med samarbejdspartnere, forbund, konku-legaer og mange flere, ligesom vi udnytter tiden til en tur i helikopteren for at beskue vores forening, samt opstart af Ungeråd med seks engagerede unge fra fodbold-, tennis- og cricketafdelingen.
Vi gør det nu meget godt – spillere, frivillige, forældre og ansatte.

Fra tirsdag d. 2. februar og frem til vi igen åbner op for K.B., tilbydes live online træning for ALLE medlemmer på tværs af sportsgrene. Træningen bliver tirsdage og torsdage kl. 17. Hver fredag sendes program ud til alle tilmeldte. Tilmelding sker via Halbooking (https://kb.halbooking.dk/). I programmet vil der være et link til Teams til henholdsvis tirsdag og torsdag. Dette link anvendes til at komme direkte ind i vores fælles online træning.
http://www.kb-boldklub.dk/om-kb/aktuelt/nyheder/2021/online-traening-sammen-hver-for-sig/

Vi har tidligere opfordret til at hold mødes virtuelt, hvor I dyrker og fastholder relationen. Nu er DBU kommet med nogle fif til fjernkontakten, som I kan bruge på holdene. Vigtigt er det, at spillerne får mulighed for at tale og grine sammen, måske endda lave og løse små opgaver i par og små grupper.
https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2021/januar/guide-saadan-kan-du-lave-online-aktiviteter/?dm_i=4I0K,1045R,228BYG,4J1S2,1

Lockdown tilbud
Sammen med Unisport har vi lagt 3 Lockdown tilbud på vores webshop, så vi kan holde os tørre og varme, når vi holder formen vedlige frem mod genåbning og vi er tilbage på banerne. Tilbuddene gælder i hele februar.

  • K.B. Lockdown 1: T-shirt og Base layer
  • K.B. Lockdown 2: Vinterjakke, halsedisse og handsker
  • K.B. Lockdown 3: Regnjakke og -bukser

Du kan se tilbuddene og vores fulde sortiment med faste lave priser på https://www.unisport.dk/KB/.
Husk at du kan få 10 % rabat på ikke-nedsatte varer samt fri fragt hos Unisport med K.B. Fodbolds rabatkode, som du får ved at skrive til kt@kb-boldklub.dk.

Henvendelser til K.B.
Du kan kontakte K.B. Fodbold ved henvendelse til Kim Toft på kt@kb-boldklub.dk eller 3871 4150 (TAST 4) – og Sportschef Franz Dupont på fd@kb-boldklub.dk eller 2325 5002.
Henvendelser omkring medlemskab rettes til K.B.’s medlemsadministration på mail@kb-boldklub.dk eller 3871 4150 (TAST 1)

Pas godt på dig selv – Vi glæder os til at se dig tilbage på K.B.

Venlig hilsen
K.B. Fodbold