Kære K.B.'ere

Vi er klar og glæder os til at komme tilbage på banerne på vores dejlige anlæg.

Sommerferie betyder nyt. For flere vil der være nye træningstider. Alle ungdomshold har fået nye U-betegnelser. Du får måske nye holdkammerater. Blandt de yngste skal nogle spillere for første gang prøve at spille kamp mod fodboldspillere fra andre klubber. Andre bliver flere på banen. En større bane. Større mål. Trods alt det nye, er spillet det samme. Det I alle kan med og uden bolden, er der stadig brug for på banen.

KampKlar
Træningstider, kampe, kontaktpersoner og holdkammerater finder ungdomsholdene fortsat på KampKlar i appen Fodbold eller på mit.dbu.dk. Vi hjælper også gerne Seniorholdene med aktivt at kunne bruge KampKlar. Alle informationer på stamholdene er blevet opdateret, så skynd dig derind for at se, hvor og hvornår du skal træne fra næste uge.

Vi har sendt en påmindelse ud til alle der mangler at aktivere DBU passet. Skynd jer at gøre det, eller kontakt os på fodboldkontoret.

Til alle forældre, så opfordrer vi fortsat til, at I opretter egen DBU profil på mit.dbu.dk. Her kan I tilknytte barn/børn til jeres egen profil. Børn kan tilknyttes både mor og fars DBU profil. På den måde I er sikre på at få al væsentlig information. I kan administrere flere profiler med ét login. Trænere og klub vil have bedre mulighed for at kontakte jer direkte, når nødvendigt.

Hej!
Når vi vender tilbage til K.B., vil vi sætte fokus på fællesskabet. Et projekt og en kampagne forankret i K.B.’s Ungeråd.

Vi er en stor forening med mere end 5.000 medlemmer, 3 sportsgrene, SFO, 2 restauranter og meget mere under samme tag. Nogle gange opfatter vi måske hinanden som fjerne slægtninge. Derfor vil vi gerne minde alle og hinanden om, at vi er forenet i et særligt fællesskab i K.B. Klubben vil opfordre alle til at sige Hej! til hinanden på anlæggene. Et lille ord, som kan gøre en kæmpe forskel i at føle sig velkommen, anerkendt og inkluderet.

Holdene i ungdomsafdelingen sætter også fokus på inkludering, hvor alle hold fremover skal have anførergrupper. Disse grupper mødes på tværs af hold og årgange i anførerrådet, hvor der arbejdes med udvikling af fællesskabet i fodboldafdelingen. Input som bringes videre til K.B.’s Ungeråd.

Opstartsmøde for U16, U17 og U19
Et led i førnævnte projekt er, at vi starter sæsonen med en fælles aften i Pejsesalen for alle U16, U17 og U19 spillere. Her mødes spillere og trænere til en omgang mad samt oplæg om Ungeråd og Anførerråd, Overgang til seniorfodbold (Ungsenior), trænergerning i K.B. samt inspiration til styrketræning. Vi har inviteret forskellige oplægsholdere, der er eksperter på hver deres område.

Svømmebassin
Et sted at møde andre K.B.’ere, er ved vores dejlige svømmebassin på Peter Bangs Vej. Her er det muligt at få en dukkert før eller efter træning. Husk blot at følge anviste baderegler, samt god adfærd omkring svømmebassinet. Medbring dit medlemskort, da der kan forekomme medlemstjek ved svømmebassinet. Har du ikke et medlemskort, skal du kontakte K.B.’s administration for at få lavet det. Læs her om Medlemskort og Baderegler.

Svømmebassinet blev sidste år genåbnet efter en større renovering med opvarmet badevand, takket være økonomisk støtte fra Louis-Hansen Fonden.

K.B. Fodbold