Kære K.B.'ere

Vi er efterhånden kommet godt i gang med træning, og har senest åbnet mere op for kampe. Her efter påske startes turneringerne trinvist op hos DBU København. Det sker efter alder, og du kan følge med på dit holds KampKlar.

DBU profil
Ved indmeldelse opretter K.B. Fodbold en profil til alle spillere, trænere og holdledere i DBU’s system, som giver adgang til K.B. hold i KampKlar. Har man en DBU profil fra tidligere, så anvender vi denne.

DBU profilen følger spilleren i al den tiden, han/hun spiller fodbold. Selv efter en kort pause fra fodbold, vil det være samme DBU profil spilleren skal bruge.

Vi er nået langt i overgangen til KampKlar. Lige under 100 medlemmer mangler fortsat at logge på systemet.

Forældreadgang til KampKlar
Eftersom DBU profilen følger spilleren, skal forældre have deres egen DBU profil til KampKlar. Forældre opretter sig på mit.dbu.dk, hvorefter man går ind under ’Mine Oplysninger’ > ’Kontaktperson For’. Her tilknyttes spilleren (barnets) DBU profil. Der kan tilknyttes flere kontaktpersoner. De tilknyttede kontaktpersoner har alle adgang til at administrere spillerens profil.

Har man flere børn, der spiller fodbold, er dette også måden, hvorved man kan administrere alle børnenes profiler med ét login.

Funktionen giver trænere, holdledere og klubben mulighed for at henvende sig direkte til spilleren eller kontaktpersonerne.

DBU har lavet en tutorial. DBU Klubservice

Ingen tilskuer – gælder også forældre
Myndighedernes regler foreskriver, at der ikke er tilskuer/forældre til træning og kamp på anlæggene. Skulle der være tilskuer/forældre på sidelinjen, så tæller de med i forsamlingen, hvorfor alle spillere, trænere samt forældre risikerer bøde for overtrædelse af forsamlingsgrænsen. Vi beder derfor alle forældre om, at hjælpe vores mange spillere og frivillige ved IKKE at overvære træning og kamp, samt følge anvisninger fra Frederiksberg Hallernes vagter. (Bemærk særskilte retningslinjer herom for Blebold og Mikro, som den sportslige ledelse tidligere har udsendt)

Ungeråd
I sidste nyhedsbrev nævnte vi det nye Ungeråd. De er gået i gang med et projekt omkring Ensomme unge, hvilket sker i samarbejde med Frederiksberg Idræts-Union og Ventilen. Første workshop blev afholdt d. 28. marts, hvor der blev arbejdet med 3 punkter, som kan gøre starten af træningen til en bedre oplevelse i alle K.B.’s tre sportsgrene.

Klubtøj
Husk at kampsæt og træningssæt kan købes i vores webshop. Hvis I skal have til et helt - eller halvt hold, skal der laves en bestilling igennem K.B. Fodbold. Holdkøb.
Du kan se vores fulde sortiment med faste lave priser på https://www.unisport.dk/KB/.

Husk at du kan få 10 % rabat på ikke-nedsatte varer samt fri fragt hos Unisport med K.B.'s rabatkode, som du får ved at skrive til kt@kb-boldklub.dk.

K.B. Fodbold