Kære K.B.'ere

K.B. Fodbold har indgået aftale med Unisport om levering af sportsudstyr fra Adidas og Select.

Det betyder, at Unisport – i første omgang – de næste fire år vil tage hånd om K.B. Fodbolds online salg af trænings- og kamptøj samt andet K.B. merchandise.

Køb af sportstøj skal fremover foregå således:

• Privat køb foretages via K.B.’s webshop, som findes via Unisport.
    • Køb af sportstøj til et hold varetages fortsat gennem K.B. Fodbold, som mange af jer kender.

K.B. er glade for denne løsning, vi er kommet frem til sammen med Unisport, Adidas og Select. Den tilgodeser den stigende efterspørgsel, vi mærker på særligt K.B.’s trænings- og kamptøj. Det har samtidig givet os mulighed for at fortsætte vores mangeårige gode partnerskaber med Adidas og Select, samt udvikle vores tilbud og service til gavn og glæde for vores mere end 2.000 medlemmer og frivillige i K.B. Fodbold.

Ny aftale om fodboldudstyr giver nye muligheder
K.B.’s nye aftale sikrer:

• fortsat favorable priser til klubben og alle medlemmer, når du og klubben handler klubtøj og træningsudstyr.
  • at fleksibiliteten og leveringen opgraderes med Unisports webshop.
  • at du fremover kan se lagerstatus, før du bestiller, få bestilte varer leveret gratis til dit hjem, bytteservice og udvidet sortiment på køb via webshoppen.

Der vil være faste lave priser på hele K.B.’s sortiment. Du får besparelser på over 30 % på de fleste varer på vores webshop hos Unisport. Dertil giver Unisport 10 % rabat på vejledende priser samt fri fragt til K.B.’s medlemmer på alle varer på www.unisport.dk og i deres Flagship Store. Rabatkoden får du ved at skrive til kt@kb-boldklub.dk. Rabatkoden kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder, Limited Edition fodboldstøvler og i forvejen nedsatte varer.

Holdkøb sker fortsat hos K.B. Fodbold
Holdkøb defineres som indkøb af et kampsæt, træningstøj eller en taske til hele holdet, hvis I har fundet en sponsor eller hele holdet samlet køber ind gennem holdlederen, træneren eller en forælder.

Sådanne køb skal fortsat ske gennem KB Fodbold. Det kan webshoppen ikke anvendes. På KB’s egen hjemmeside findes bestillingssedler og alle relevante informationer – fra model, størrelser og logo til regler og størrelser for sponsortryk.

Husk! Alle KB Fodbolds hold skal benytte klubbens officielle kamptøj til kampe. KB’s ansatte, trænere, holdledere og andre frivillige skal ligeledes benytte det af KB udleverede tøj i forbindelse med deres virke for klubben.

Kontakt os hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål om en ordre lavet på webshoppen, skal du kontakte Unisports kundeservice | 3325 0803 | unisport@unisport.dk
Henvendelser vedrørende holdkøb skal sendes til Preben Thomsen | 2660 1920 | preben@sillas.dk
Øvrige henvendelser kan ske til Kim Toft | 3871 4150 (Tast 4) | kt@kb-boldklub.dk

Om Unisport
Unisport er en af Europas førende online forhandlere af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr. Samtidig er Unisport en global medieplatform for fodboldrelateret indhold med over fire millioner følgere på de sociale medier. Med base i København har Unisport siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og kyndig vejledning herom. Udover butikker i København og Paris omfatter Unisport også lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig og er endvidere tilgængelig for resten af verden på deres engelsksprogede webshop.

Unisport Flagship Store | Vimmelskaftet 42 | 1161 København K

COVID19
Pandemien har i 2020 betydet nedsat produktion hos Adidas. Det medfører små lagerbeholdninger hos sportsudstyrsbutikkerne, samt forlængede leveringstider. Derfor vil der kunne opstå perioder med mindre sortiment og antal størrelser end ønsket. Unisport og KB er løbende i dialog om situationen.

K.B. Fodbold