Kære K.B.'ere

Der sker løbende nyt i vores gamle klub.

Vi får ny webshop, ny leder for ungdomsafdelingen og nyt værktøj til holdadministration. Det vil vi hermed prøve at guide dig igennem.

Vi overgår 1. januar til nyt system til holdadministration
I K.B. Fodbold gør vi brug af en række forskellige systemer til at holde styr på medlemmer, hold, træningstider, kampe og andre aktiviteter.

Hidtil har vi særligt brugt Holdsport, som mange af jer kender, til at administrere holdaktiviteter. Fra 1. januar 2021 nedlægger vi vores sider på Holdsport, og alle aktiviteter lægges over i DBU’s KampKlar. Nogle hold bruger allerede KampKlar, ligesom alle trænere fra U13 og ældre bruger den til at sætte holdkort til kamp.

Vi har valgt at gøre det, da der er en række fordele ved at benytte DBU’s system, som nu har de samme funktioner, vi hidtil har benyttet i Holdsport. Det vil styrke os, at vi har færre systemer medlemmer, frivillige og personale skal navigere imellem, ligesom vores administrative system og kampprogram taler direkte sammen med holdets side i KampKlar.

Blandt andre fordele, kan nævnes:

  • Sikrer bedre datahåndtering.
  • Fodboldpas (alle spillere og frivillige skal være registreret og godkendt i DBU’s system).
  • Trænerne kan se om, spillerne er spilleberettigede (har betalt kontingent, vi har spillercertifikatet i klubben, karantæne osv.).
  • Holdkort og startopstilling.
  • Synkroniseret holdkalender med kampprogrammet i DBU’s turneringer.
  • Aktuelle træningstider vil altid fremgå på holdsiden, da den synkroniseres med vores baneplan.
  • Bedre mulighed for administrationen, at hjælpe de frivillige samt kommunikere hurtigere til medlemmer og forældre.

KampKlar findes på appen Fodbold og på https://mit.dbu.dk/.

For at hjælpe dig godt i gang med KampKlar og appen, har DBU lavet en tutorial: https://klubservice.dbu.dk/kampklar/vejledning/til-spillere-og-foraeldre. Under menupunktet Vejledning findes yderligere hjælp til anvendelse af KampKlar.

Kan du ikke huske dit login, kan du vælge Glemt adgangskode? Så sendes dine login oplysninger til den mailadresse du/dit barn er tilmeldt med hos K.B. Virker det ikke, kan du kontakte K.B. Fodbold på 3871 4150 (Tast 4).

Download DBU's app Fodbold
Apple Store: apps.apple.com/dk/app/fodbold/id521095398?l=da | Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=dk.dbu.Fodbold&hl=da

Ny Sportslig Leder for Ungdom
Kevin Sundin Hjulmand afløser Jesper Jacobsen, som efter mere end 4 år i K.B., har valgt at fortsætte hos DBU Bredde i en stilling som National Koordinator for børnefodbold. Læs hvad DBU skrev herom: https://dbukoebenhavn.dk/nyheder/2020/oktober/ny-national-koordinator-til-boernefodbolden.

Kevin er et kendt ansigt og vellidt person på K.B. Efterhånden har Kevin trænet samtlige U-årgange på tværs af Børne- og Ungdomsafdelingen samt Skills, og såmænd også fundet tid til at hjælpe omkring vores KS i efteråret. Med Kevin får vi en Sportslig leder for Ungdom med kendskab til – ikke mindst aldersgruppen – men i særdeleshed drengene i afdelingen. http://kb-boldklub.dk/fodbold/aktuelt/nyheder/2020/noeglerne-til-ungdomsafdelingen-overdrages/

Velkommen til Kevin i hans nye rolle i K.B.

Støt børne- og ungdomsarbejdet i K.B. Fodbold
Du kan støtte klubben i vores arbejde med børne- og ungdomsfodbolden på flere måder; som frivillig eller ved at handle hos vores samarbejdspartnere.

Årets julegave kan være en K.B. kamptrøje eller træningsdragt fra vores webshop hos Unisport? Hvad med årets fodboldbog fra Our Football Heritage?

Du kan altid læse om mulighederne for at støtte K.B. på http://www.kb-boldklub.dk.

Køb dit fodboldudstyr i vores webshop
K.B. Fodbold har indgået aftale med Unisport om levering af sportsudstyr fra Adidas og Select, samt etablering af K.B. Fodbolds egen webshop: http://www.unisport.dk/KB.

Aftalen giver mere fleksible muligheder samt favorable priser for K.B.’ere, når vi handler sportsudstyr.

Fremover vil individuelle køb ske via K.B. Fodbolds webshop, hvor alle kan købe K.B. Fodbolds trænings- og kamptøj samt andre tøjpakker til store rabatter. Når du handler via webshoppen, støtter du samtidig klubbens fodboldafdeling. Derudover giver Unisport 10% rabat på vejledende priser samt fri fragt til K.B.’s medlemmer på alle varer på www.unisport.dk. Rabatkoden kan du få ved at skrive til kt@kb-boldklub.dk. Rabatkoden kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder.

Holdkøb skal fortsat ske hos Preben Thomsen, hvor der ligeledes handles til samme gode priser, og blive udleveret fra K.B.’s lokaler på Peter Bangs Vej. På K.B.’s http://www.kb-boldklub.dk/fodbold/medlemsskab/kbs-spilledragter-og-traeningslinje findes bestillingssedler og alle relevante informationer – fra model, størrelser og logo til regler og størrelser for sponsortryk.

Bogserie med fodboldhistorier for børn og barnlige sjæle
Støt børne- & ungdomsarbejdet i K.B. Fodbold ved at købe årets mest anbefalede fodboldbog i familiehøjde. Bogens titel er Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte, og indeholder dramatiske fortællinger om blandt andre Pelé, Messi, Mbappé, Marta og Peter Schmeichel.

Our Football Heritage bygger deres forlagsforretning på de tre værdier READ, PLAY, MOVE. Tanken er, at gode fodboldhistorier skal få børn og unge – og andre fodboldglade sjæle – til at LÆSE mere, LEGE mere, og RØRE sig mere.

Klik og se en lille smagsprøve fra forfatteren Sebastian Stanbury: http://www.ourfootballheritage.com/panenka.

Prisen for bogen er den samme som hos boghandleren, 249 kr. Forskellen er her, at K.B. Fodbold får 60 kr. ved hvert bogsalg, når vores rabatkode anvendes i forbindelse med købet.

Følg linket og benyt rabatkoden K.B.: http://www.ourfootballheritage.com.

Venlig hilsen
K.B. Fodbold