Foto: DBU København

Ét fantastisk forår for K.B. Fodbold

Foråret 2022 har været et mindeværdigt halvår for K.B. Fodbold. Der har været mange gode træningspas og kampe fra de yngste fodboldspillere i Blebold (U3 - U5), over de yngste kamphold i Mikro (U6 - U9) og Børn (U10 - U13), videre over turneringsholdene i Ungdom (U14 - U19) til vores Senior og Old boys (+32 - +70).

Alt sammen kun mulig med stor indsats fra mere end 300 frivillige. Alle har spillet og kæmpet det bedste for jeres holdkammerater og klubben. Tak til alle for indsatsen.

En masse titler er i løbet af foråret vundet til K.B., ligesom vi har sat dansk rekord som første klub med DM-titler i Senior, U19 og U17.

Sæsonen afsluttedes på allerflotteste vis, da vi vandt U16 pokalturneringen i forårets sidste officielle K.B. kamp.

Tillykke til os alle med de mange flotte præstationer og titler.

• F.C. København: Dansk Mester og 1/8-finale i UEFA Conference League
• U19: Dansk Mester og Pokalvinder Østdanmark
• U17: Dansk Mester
• U16: Pokalvinder Østdanmark