Opstartsarrangement for U16 til U19

Mandag afholdt K.B. Fodbold stort opstartsarrangement for U16 og U19 spillere. Dertil indtog vi Pejsesalen, hvor der udover god mad, blev serveret spændende oplæg om tiltag og muligheder for ungdomsspillere i K.B. Mere end 150 ungdomsspillere var inviteret.

Spillere, samt trænere og ledere, blev præsenteret for klubbens Ungeråd af Christian Scheuer - Medlem af Ungerådet for K.B. Fodbold, og fodboldafdelingens tiltag med Anførerråd på alle ungdomshold. Det handler om nærdemokrati, og en - i klubben - forankret mulighed for ungdomsspillere, at blive hørt og tage ansvar for egne tilbud. I Ungerådet er der allerede blevet talt om bedre Wifi - hvilket er blevet forbedret - lektiecafé, ungdomsfest m.m.

Et andet tiltag på K.B., ligeledes forankret i Ungerådet og alle tre sportslige afdelinger - er et kommunalt projekt omkring styrken i foreningsfællesskabet til bekæmpelse af ensomhed blandt unge. Noget der er blevet værre under Corona nedlukningerne. Lige om lidt vil der blive udrullet en kampagne på K.B. med fokus på, at vi hilser på hinanden, hvilket åbner op for bedre inklusion.

Ungtræner Felix Bjerre, var forbi for at fortælle om, at være ung og træner i K.B. De mange muligheder og erfaringer det giver i rygsækken, samt hvordan man kommer i gang med trænerhvervet.

Vores Ungsenior træner Thomas Terkelsen, fortalte om Ungsenior projektet, og hvilket setup de unge kan forvente at møde efter ungdomstiden i K.B. Fodbold.

Til sidst gav fysisk træner fra FCK Talent - og ærke K.B.'er - Jacob Willum, et bud på fysisk træning for ungdomsfodboldspillere.

Det hele blev sluttet af med dessert.

Tak til Frederiksberg Kommune og Folkeoplysningsudvalget, for at se positivt på vores ansøgning til Fastholdelsespuljen om tilskud til arrangementet.