K.B. uddanner fodboldtrænere i samarbejde med DBU København

DBU København og K.B. Fodbold har indgået en aftale om, at vi hjælper med at stille faciliteter og medier (spillere) til rådighed for C-kurser for fodboldtrænere fra lokalområdet. Til gengæld stilles der et antal pladser til rådighed for K.B.'s trænere på kurserne.

I K.B. er vi beærede over, at vores lokalunion viser os den tillid, det er, at sikre en god ramme for uddannelse af fodboldtrænere under DBU København.

Lørdag d. 21. august blev første kursus afholdt med 10 kursister/fodboldtrænere. 8 timer blev det til, hvor der var masser af trafik mellem undervisningslokalet og banen, når teorien skulle afprøves i praksis. Med kurset fik vi samtidig mulighed for at benytte vores fine nye lokale på Pile Allé med storskærm og kæmpe whiteboard til undervisningen, hvor Jørgen Glidov venligt har bidraget til realiseringen.

Alt i alt en dejlig dag, med høj sol, god betjening fra Restaurant Pilen, samt en gruppe fodboldtrænere, der helt i K.B.'s ånd, udviste engagement og ansvarlighed for deres egen og medkursisternes læring.

K.B. Fodbold afholder løbende C1 og C2 trænerkurser for vores egne trænere, og kan bruge denne aftale til i endnu højere grad, at imødekomme efterspørgslen for træneruddannelse.