KB søger Børneudviklingstræner(e)
– én på fuld tid eller to på halv…

KB Fodbold styrker udviklingsarbejdet i vores yngste årgange (U6-U9) og søger derfor til omgående tiltrædelse en Børneudviklingstræner på fuld tid eller to på halv tid.

Jobbet består primært af:

• Ledelse og kommunikation med ca. 450 drenge og piger herunder deres forældre, fordelt på fire årgange (U6-U9) og ca. 20 træningsgrupper
  • Ledelse samt sportslig og pædagogisk vejledning af forældretrænere og ungtrænere
  • Videreudvikling af aldersrelaterede træningsplaner og årshjul i tæt samarbejde med den øvrige sportslige ledelse
  • Ansvar for tilrettelægning og afvikling af vores KB+ ekstratræningstilbud og samstræningsforløb på tværs af årgangene
  • Brobygning fra KB Fodbolds introhold (≤U5) og videre til klubbens børneafdeling (U10-U12)
  • Rekruttering og ledelse af kompetente KB+ assistenter eksternt og forældretrænere internt.

Vi tilbyder:

• Tid: Primær arbejdstid hverdage 16:00-19:30. Hertil enkelte aktiviteter i weekenden
  • Sted: Primært KB’s anlæg på Pile Allé 14
  • Omfang: 18 eller 37 timer ugentligt med sæsonmæssige udsving
  • Løn: Efter kvalifikation og omfang (fuldtid eller deltid)
  • Et unikt børnefodboldmiljø med fokus på trivsel, udvikling og fastholdelse
  • Enestående udviklingsmuligheder og sparring i et af Danmarks stærkeste og mest traditionsrige fodboldmiljøer og uddannelsesmuligheder efter aftale.

Vi søger:

• Selvstændige, nysgerrige, tolerante, strukturerede og stabile personer, der trives med at omgås mange mennesker og er god til at arbejde i børnehøjde
  • Gerne under eller med afsluttet idræts-, lærer- eller pædagoguddannelse
  • Gerne med Fodbolduddannelse eller fodboldbaggrund som aktiv.
  • En person, der kan tale og skrive dansk og har alm. IT-færdigheder.

Kontakt sportchef Franz Dupont på 2325 5002 omkring jobbet, eller send motiveret ansøgning til fd@kb-boldklub.dk hurtigst muligt og senest d. 8/8 2021. Angiv gerne om du er interesseret i fuldtid, deltiid eller begge dele. Samtaler afholdes løbende.