Fodboldsæsonen er i gang og nogle har tyvstartet

I weekenden blev første udgave af Frederiksberg Fodboldfestival afholdt. Et samarbejde mellem F.C. København, FB, FA 2000 og K.B. En festlig weekend, hvor mange hold i de yngste årgange fik mulighed for at tyvstarte sæsonen.

FCK havde inviteret deres 49 samarbejdsklubber, klubberne under DBU København og de 2 moderklubber til ens masse kampe, legezone og familiepladser.

U12A tyvstartede med en tur til Fyn

Lørdag var drengene med til Champions Cup hos B1913, hvor det blev til en masse kampe mod primært fynske og jyske hold. Blandt andet mod B1913, Dalum, Egebjerg, Viborg, AaB og Horsens, og det blev også til et par kampe mod vennerne fra B93, samt en enkelt kamp mod Vanløse.

Søndag gæstede en flok trætte K.B.-drenge Sanderum, der havde samlet et blandet U12/13-hold. En herlig og hyggelig weekend med en masse bold og socialt samvær.