Farvel til en ægte K.B.’er

Lørdag formiddag mistede K.B. et meget trofast medlem, da Ib Kjøge døde efter kort tids sygdom.

Ib blev medlem af K.B. 25. august 1956 – kort inden sin 16-års fødselsdag. Som talentfuld fodboldspiller kom han i tresserne på klubbens førstehold, hvor han i forsvaret gjorde alt for, at modstanderne ikke scorede. Hvis det skete, fik han ofte ballade med holdets fyldige og farverige målmand, Nils Jensen.

De to udviklede et varmt venskab med adskillige følgesvende og satte deres tydelige præg på klublivet efter endt karriere på grønsværen. Enten i tipsklubben om lørdagen, til sammenkomsterne med de gæve holdkammerater fra tresserne, Å-holdet, eller noget helt tredje med fest og farver.

Ib fik desuden smag for at spille tennis, og han var lige til det sidste aktiv på banen – både inden- og udendørs. Mindst tre gange om ugen.

Ib bisættes torsdag klokken 13 fra Flintholm Kirke. Som følge af corona-restriktionerne må der samlet være 70 personer i kirken, inklusive familien.

Som ægte K.B.’er i næsten 65 år vil det være i Ibs ånd, at folk i stedet for blomster tænker på at støtte ungdommen i klubbens fodboldafdeling.

Det kan gøres på to måder:

Mobilepay – 60287 – skriv Ib Kjøge i indbetalingsfeltet

Bankoverførsel – reg.nr. 9570 konto-nr. 8266174 – skriv Ib Kjøge i indbetalingsfeltet