Det bliver heller ikke i år, at vi skal opleve glade vindere i Audi K.B. Cup. Foto: Christian Fisker

Audi K.B. Cup i år aflyst
– vi er tilbage i 2022

To år i træk er to år for meget. Desværre kan det ikke være anderledes med afviklingen af Audi K.B. Cup. Den er aflyst igen, men i det europæiske kontinents ældste boldklub ser vi lyst på fremtiden og går efter, at tredje gang er lykkens gang i 2022.

Som sidste år bliver den populære turnering for unge fodboldspillere med deltagelse af såvel stærke danske som udenlandske klubber – primært fra det øvrige Norden – altså ikke afviklet. Corona, der har plaget alverden i mere end et år, er igen skurken bag aflysningen.

Styregruppen for Audi K.B. Cup har ellers kæmpet for en gennemførelse af arrangementet fra 29. juli til 1. august. Nye og mere åbne restriktioner i samfundet har dog ikke været nok til at imødegå den tunge og beklagelige beslutning med at aflyse.

Restriktionerne er langt fra målrettet en begivenhed af en størrelsesorden som Audi K.B. Cup, hvor op til 1.000 fodboldspillere, trænere, forældre, bedsteforældre, dommere, frivillige hjælpere og almindeligt godtfolk sætter hinanden stævne i fire festlige dage.

Som i 2020 må vi derfor atter desværre vente på at præsentere vores nye hybridbane og de seks nye kunstgræsbaner for de dygtige unge spillere, som deltager i stævnet.

Allermest ærgrer det os, at vores meget populære swimmingpool, der blev gennemrenoveret og gjort moderne til brug i 2020 efter flere års lukning, først kan benyttes frit af Audi K.B. Cup-deltagerne i 2022, men der er noget at glæde sig til.

For styregruppen er godt i gang med at tænke på Audi K.B. Cup i 2022, der efter planen finder sted fra 28. juli til 31. juli.

Et nyt turneringsformat er ved at blive udarbejdet, og styregruppen forventer en præsentation i den nærmeste fremtid.

På gensyn til Audi K.B. Cup i 2022.