Vagtskifte i KB Børnefodbold

Efter det seneste år at have bidraget markant med at flytte børnefodbolden i KB til et højere niveau har Thomas Lollike valgt nye udfordringer fra den kommende sæson, hvor han skal flytte overliggeren på fodboldlinjen på Gundslevholm Idrætsefterskole. 

Heldigvis var den naturlige afløser lige for. Vi har således fornøjelsen fra 1. august at byde velkommen til Andreas Moe Rasmussen som ny sportslig leder for U10-U13. Andreas har været i huset gennem det seneste seks år, først som træner i KB Børnefodbold og i de seneste år i KB Talent. Andreas kommer således med stort kendskab til aldersgruppen U10-U13 og er netop ved at færdiggøre sin kandidat i pædagogik. 

Andreas glæder sig til at komme i gang og sætte sit præg på børnefodbolden i KB, ikke mindst ved at rulle et nyt fleksibelt ekstra træningskoncept ud, som Thomas i højeste grad også har bidraget til at forme.

En dygtig og vellidt kollega giver således depechen videre til nye kræfter. Vi vil varmt hilse velkommen til Andreas og sige stor tak for indsatsen og ønske Thomas held og lykke med fremtiden.