Trods nederlag blomstrer optimismen

Efter to kampe på fremmed grund får KB’s mandskab i Københavnsserien endelig velkendt græs under fødderne, når det på lørdag spiller hjemmekamp mod Fremad Amager i Frederiksberg Idrætspark.

Holdet har været igennem en indkøringsfase, og det har resulteret i to nederlag på henholdsvis 0-1 til Rønne IK i sæsonpremieren og senest 2-5 til oprykkerne fra Dragør for en lille uge siden.

Det har dog ikke taget modet fra cheftræner Jesper Jacobsen:

”Vi er ved at have etableret en stamme på holdet, og drengene vil gerne vise, at de kan spille fodbold.”

Han vil på ingen måde udviske indtrykkene fra kampene mod Rønne og Dragør, for der er gode ting at tage med fra de to opgør.

Med lidt held var der kommet point med hjem fra Bornholm, mens en skandaløs indledning i matchen mod Dragør afgjorde tingene til hjemmeholdets fordel med tre scoringer i løbet af 25 minutter. Intet hang sammen hverken personligt eller organisatorisk, og manglende disciplin med efterfølgende udvisning af 10 minutters varighed i første halvdel af anden halvleg betød faktisk, at Dragør kom foran med 5-0.

Imidlertid lykkedes det for KB’erne at slutte stærkt af med to scoringer og god energi i kampens sidste kvarter, og forhåbentlig var det et signal om bedre tider.

Jesper Jacobsen fortæller, at der har været god stemning til træningen i denne uge med ikke færre end 25 spillere til rådighed, og cheftræneren glæder sig til sæsonens første hjemmekamp.

Det gør vi andre også. Kom og støt KS-drengene. Kampen mod Fremad Amager begynder klokken 16.15, og der er sædvanen tro gratis adgang, mens personalet i kiosken ved stadionindgangen i Frederiksberg Idrætspark er klar til at servere lækkerier – vådt eller tørt, koldt eller varmt – til absolut publikumsvenlige priser. God kamp.

Fakta: Rønne IK-KB.

Fakta: Dragør-KB.

Stillingen i Københavnsserien.