Nøglerne til ungdomsafdelingen overdrages

Efter i fire og et halvt år at have tegnet den sportlige udvikling i KB Ungdomsfodbold, søger Jesper Jacobsen nye udfordringer i DBU, hvor han fra d. 1. december overtager rollen som national koordinator på børnefodbolden. Jesper tager således sin faglige tyngde, humoristiske sans og skarpe pen med videre ind på Sporsløjfen, hvor han får sin daglige base hos vores kolleger i DBU København. Vi får heldigvis lejlighed til at fortsætte dialogen om og sammen præge fremtidens børnefodbold, idet Jesper bliver koordinator for børne- og ungdomsudvalget, hvor KB også er repræsenteret.

Valget af Jespers afløser var heldigvis oplagt. Vi kan således med stor fornøjelse byde velkommen til Kevin Hjulmand som ny sportslig leder for U14-U19. Kevin har været i huset i gennem de seneste fem år, dels som træner på forskellige ungdomshold og med mange aktiviteter i skills og camp regi, såvel internt som eksternt. Kevin kommer således med stort kendskab til både træerne og spillere i afdelingen og ikke mindst det sportlige koncept. Civilt er Kevin cand.scient. i forvaltning og kommer fra et job i Danske Bank.

En dygtig og vellidt kollega giver således nøglerne til ungdomsafdelingen videre til nye kræfter. Herfra vil vi ønske et varmt velkommen til Kevin og sige stor tak for indsatsen og ønske Jesper held og lykke med fremtiden.