KS-spillerne jublede med en lille runddans efter sejren over HB.

KS-spillerne jublede med en lille runddans efter sejren over HB.

Målrig afslutning

Efter den langt fra prangende forestilling i udekampen mod Vigerslev forrige lørdag, kom KB’s mandskab i Københavnsserien tilbage på vindersporet i hjemmekampen mod HB med en sejr på 6-3. 

Som tallene viser, var det en målrig affære, men også en noget besynderlig forestilling. Generelt havde hjemmeholdet styr på tingene, men i visse perioder blev gæsterne lukket meget ind i opgøret, og faktisk var det tæt på at koste point. 

Da kampuret havde passeret 90 minutter, stod holdene lige med tre mål hver, men så tog pokker pludselig ved KB’erne, og i løbet af et par minutter i overtiden scorede holdet tre gange. 

Så det endte godt, set med hjemmeholdets øjne, men der burde aldrig have været spænding om resultatet. 

Med sejren nærmer KS sig nu en midterplacering i tabellen med seks point – et mere end holdet totalt opnåede i sidste sæson, som dog blev halveret på grund af COVID-19. 

KS må dog vente en stund med at forbedre placeringen. Københavnsserien består i denne sæson af 15 hold, og det betyder, at der i hver runde er en oversidder, og det er nu KB’s tur. 

Derfor skal holdet først i kamp igen lørdag 26. september i Nexø mod NB Bornholm. Kampen begynder klokken 14.00. 

KS optrådte senest på den østlige side af klippeøen i juni sidste år, hvor en sejr på 1-0 reddede mandskabet fra nedrykning. I sidste sæson, der som skrevet før blev halveret på grund af COVID-19, spillede de to mandskaber premierekamp i Frederiksberg Idrætspark. Opgøret endte uafgjort – 2-2. 

Næste hjemmeopgave for KS er lørdag 3. oktober, hvor udfordreren er Hvidovre. Kampen spilles dog ikke som vanligt i Frederiksberg Idrætspark. Den foregår i stedet på anlægget på Peter Bangs Vej og begynder klokken 14.00.

 

Sådan gik det

  1. september: KB – HB 6-3 (2-1)
    Mål: 0-1 (11), 1-1 Martin Frydensberg Thomsen (29), 2-1 Peter Dokic Olsen (32), 3-1 Sebastian Kaalund (60), 3-2 og 3-3 (71 og 79), 4-3 og 5-3 Lasse Lykke Reenberg Larsen (90), 6-3 Philip Alves Burlin (90)

    KB: Pedro Lugano – Andreas Wehding Jensen, Abbas Rakabi, Jacob Berthelsen, Andreas Tolman, Mads Østergaard, Milan Johannsen, Philip Alves Burlin, Martin Frydensberg Thomsen, Lasse Lykke Reenberg Larsen, Gideon Chris Bandona, Palle Nøhr, Sebastian Kaalund (anfører), Peter Dokic Olsen.

Stillingen i Københavnsserien.