KB-spillerne kan juble, for de bliver i Københavnsserien.

Livet i Københavnsserien er reddet

Langt om længe er DBU København kommet frem til en afgørelse omkring sæsonen 2019-20, der har ligget stille siden vinterpausen på grund af coronapandemien.

For KB’s vedkommende betyder afgørelsen blandt andet, at klubbens mandskab i Københavnsserien undgår nedrykning, som det alvorligt har set ud til at blive tilfældet efter kampene i efteråret med sølle fem point og en totalt isoleret placering i bunden af tabellen.

Efter længere tids diskussion og kommunikation er det nu besluttet, at der skal være et slut- og puljespil i de seks rækker, hvor klubbers 1. hold er involveret, men der vil kun blive spillet om oprykning.

KB-mandskabet i Københavnsserien skulle oprindeligt deltage i et puljespil med de fire andre hold på de fem nederste pladser i tabellen, men to af holdene har valgt ikke at spille, så nu må gutterne nøjes med et par kærkomne træningskampe:

16. juni klokken 19.00: Hvidovre – KB (Hvidovre IF’s baneanlæg)

20. juni klokken 13.45: KB – Kastrup (Frederiksberg Idrætspark)

Søren Bjerg kan glæde sig over, at KB bliver i Københavnsserien.

Cheftræner Søren Bjerg, som tiltrådte ved årsskiftet, lægger ikke skjul på sin glæde over den beslutning, som nu foreligger, og han ser frem til de to kampe.

”Det bliver først og fremmest dejligt at kunne måle sig med de andre, ligesom det for mig bliver vigtigt at se, hvad spillerne kan fremvise. Om de vil yde det, der skal til for at være med,” understreger han.

Når den sidste kamp er spillet, er der dømt sommerferie frem til den nye sæson, som efter planen sædvanen tro begynder i den sidste halvdel af august.