Efter nederlaget til Vigerslev skal KS rejse sig i opgøret mod HB. Foto: Carsten Schiødte

Lad os få værdigheden tilbage

Det er ingen skam at tabe, hvis man har kæmpet for sagen, men det er en skam, hvis man ikke har kæmpet.

Så kort og lommefilosofisk kan den seneste kamp for KB i Københavnsserien beskrives. På udebane tabte holdet med 0-5 til Vigerslev – oprykker fra serie 1.

”Det var en voldsom oplevelse. Jeg er rystet over, at spillerne kunne tabe deres værdighed på den måde,” siger cheftræner Jesper Jacobsen.

Umiddelbart efter slutfløjtet valgte han at undlade at tale om kampen med spillerne, der ellers mødte frem til opgøret i Valby med fornyet selvtillid efter den flotte indsats og sejren over Fremad Amager.

”Jeg sagde dog undskyld til de trofaste fans, der var mødt frem til kampen,” fortæller Jesper Jacobsen.

Siden det grimme nederlag har han i forbindelse med den ugentlige træning venligt men bestemt opfordret spillerne til at genfinde de dyder, som viser, at de er gode fodboldspillere. Næste opgave er på lørdag, hvor modstanderen i Frederiksberg Idrætspark er HB. Kampen begynder kl. 16.15.

”Vi skal rette os, og vi skal arbejde 100 procent. Selvfølgelig vil jeg gerne have, at vi skal spille godt, men jeg er villig til at ofre det gode spil for hårdt arbejde. Fodbold er en holdsport, hvor der skal samarbejdes. Hvis man skændes, er det lige meget, hvor teknisk god man er,” siger Jesper Jacobsen.

Lad os se en gentagelse fra den seneste hjemmekamp mod Fremad Amager. Kom og støt spillerne og glem alt om Vigerslev, selv om du/I var en tur i Valby.

KB lokker med gratis adgang og billige men gode lækkerier til ganen i kiosken ved stadionindgangen. Vi ses.

Fakta Vigerslev-KB.

Stillingen i Københavnsserien.