KB søger KS cheftræner fra januar 2021

Til tiltrædelse januar 2021 søger Kjøbenhavns Boldklub en dygtig og motiveret træner til vores flagskib i Københavnserien. Holdet træner to gange ugentligt spiller hjemmekampe om lørdagen.

Det er vigtigt at du formår at fastholde og udvikle spillerne, samt er villig til at indgå i et sportsligt setup, som både involverer de ældste ungdomshold og et ungseniorhold. Du skal med andre ord være i stand til at tænke i helheder over tid og kan balancere hensynet til det samlede miljø med ønsket om at vinde i weekenden.

Der er i ungdomsafdelingen et veldefineret og tydeligt sportsligt udtryk og det er vigtigt, at du er indstillet på at arbejde i forlængelse heraf og indgå i et team med U19 og ungseniorholdet, således at ungdomsspillere

kan gennemføre en fornuftig transition til senior og bidrage til en bæredygtig fødekæde af egne spillere.

Vi tilbyder:

• Tydelig ledelse i solidt sportsligt koncept med fuldtidsansat Sportslig Leder.
  • Gode rammer med eget omklædningsrum, holdleder og tilknyttet fysioterapeut.
  • Løbende sparring og supervision.
  • En bred trup i en stor klub med ca. 2000 spillere i alle aldre.
  • Løn og godtgørelse.
  • Tøjpakke, adgang til fitness.
  • Billetter til FCKs hjemmekampe (post-covid)

Vi prioriterer dig som:

• Har gennemført minimum DBU’s B-licens.
  • Har erfaring fra tilsvarende eller relevant sammenlignelig række.
  • Har erfaring med ældste ungdomsårgange, samt seniorfodbold.
  • Kan samarbejde konstruktivt med andre trænere og årgange.
  • Er villig til at indgå i et sportsligt setup, hvor der er holdninger til spillet og træningen.
  • Er indstillet på et længerevarende samarbejde

Kontakt sportchef Franz Dupont på 23255002 omkring jobbet og setup’et eller send motiveret ansøgning til fd@kb-boldklub.dk senest d. 30. november 2020. Samtaler afholdes løbende.