Et par KS-spillere trasker i omklædningsrummet efter opgøret mod Hvidovre.

Et par KS-spillere trasker i omklædningsrummet efter opgøret mod Hvidovre.

For stor en mundfuld

Efter tre ugers turneringspause kom KB’s mandskab i Københavnsserien atter i kamp i weekenden – oven i købet på klubbens anlæg, fordi Frederiksberg Idrætspark var optaget af et atletikstævne. 

I atletik skal der løbes stærkt, og det skal der også i fodbold, og det fik KS-gutterne at mærke i opgøret mod velspillende Hvidovre, som vandt med 3-0 efter en pauseføring på 1-0. 

Stillingen ved pausen var tæt på at være lige, men i allersidste minut lykkedes det for de dominerende gæster at score på et frispark, hvor målmand Lasse Ege Olsen stod en smule malplaceret. Det var synd, for tidligere i kampen havde han brilleret med flere fremragende redninger. 

Dårligt nok var anden halvleg gået i gang, inden Hvidovre igen scorede, mens hjemmeholdet var en mand i undertal, fordi Andreas Tolman var til behandling for et sår på det ene knæ. 

KB’erne mistede dog ikke modet, men kom bedre med i spillet i de sidste 45 minutter, selvom Hvidovre stadig var dominerende. De fik også et straffespark, men det reddede Lasse Ege Olsen flot. 

I længden kunne der ikke indvendes noget imod den sikre Hvidovre-sejr, selvom Gideon Bandona og Lasse Lykke Reenberg Larsen havde pæne muligheder for at pynte på resultatet. 

På lørdag spiller KS ude mod Kastrup klokken 14.00. Næste hjemmekamp, hvor holdet er tilbage i Frederiksberg Idrætspark, spilles lørdag 17. oktober klokken 16.15. Modstanderen er Boldklubben Skjold. 

Sådan gik det

  1. oktober: KB – Hvidovre 0-3 (0-1)
    Mål: 0-1 (45), 0-2 (46), 0-3 (71)
    KB: Lasse Ege Olsen – Andreas Wehding Jensen, Christoffer Fisker Nielsen, Jacob Berthelsen, Andreas Tolman, Andreas Caspersen, Milan Johannsen, Sebastian Kaalund (anfører), Tobias Jeremiassen, Martin Frydensberg Thomsen, Lasse Lykke Reenberg Larsen, Gideon Bandona, Mads Østergaard, Philip Burlin.

Stillingen i Københavnsserien.