Audi KB Cup 2020 aflyst

På baggrund af myndighedernes udmelding om Covid-19 den 6. april aflyses Audi KB Cup 2020

Audi KB Cup 2020 aflyses efter statsminister Mette Frederiksens tidligere udmelding om, at større arrangementer ikke kan afvikles indtil 1. september, og at det pr. den 21. april blev præciseret, at dette gælder forsamlinger med over 500 deltagere.

Det er med stor beklagelse, at styregruppen for Audi KB Cup derfor ser sig nødsaget til at tte aflyse årets store fodboldbegivenhed på KB. Med op til 1.000 fodboldspillere samt trænere, forældre, bedsteforældre, dommere, frivillige m.fl., men med henvisning til myndighedernes udmelding vil risikoen for smittespredning være for storog sundhed og sikkerhed for vores gæster og frivillige kommer før alt andet.

Vi havde ellers glædet os til at tage vores nye hybridbane og seks nye kunstgræsbaner i brug til vores stævne samt præsentere vores gennemrenoverede swimmingpool til fri afbenyttelse under Audi KB Cup.

Det er første gang nogensinde, at Audi KB Cup, som så dagens lys i 1985, aflyses, men vi kommer stærkt tilbage i 2021, hvor Audi KB Cup afholdes fra den 29juli til den 1. august 2021.

Pas godt på jer selv og hinanden, og vi ses til Audi KB Cup i 2021.
 

De bedste hilsner fra

Audi KB Cup styregruppen