Kastriot Plakolli (10) jubler over sit sejrsmål mod HB.

Kastriot Plakolli (10) jubler over sit sejrsmål mod HB.

Viljen til sejr blev belønnet

Tredje gang i Frederiksberg Idrætspark blev lykkens gang for KBs hold i Københavnsserien.

Efter pointdeling med Skjold og nederlag til FB var der fuldt udbytte i opgøret mod HB, som blev slået med 1-0.

”En superflot og disciplineret indsats af drengene og en fuld fortjent sejr. Dejligt at se at vi tog skeen i den anden hånd og gik ud og leverede,” lyder det rosende fra cheftræner Daniel Jønsson.

Det var en af holdets nye spillere, som sikrede sejren små fem minutter før tid. Kastriot Plakolli, der er kommet fra Fremad Valby, steg imponerende til vejrs i HBs straffesparksfelt og headede flot et fornemt indlæg af Milan Johannsen fra højre fløj i nettet.

Efter den noget beskæmmende indsats mod FB var der denne gang en anderledes vilje til sejr hos KBerne. Mest iøjnefaldende var Jacob Willum Rønbøg på en uvant plads i midterforsvaret.

Fysisk er han ikke noget fyrtårn, men med sin fine teknik, sit skarpe overblik og kvikke fødder sørgede han for generel ro og sikkerhed i de bageste rækker mod et mandskab, som normalt er kendt for en stærk offensiv.

Fortjent blev Jacob Willum Rønbøg også af holdkammeraterne kåret som kampens bedste spiller.

Kastriot Plakolli var en populær mand efter sejren - her sammen med assistenttræner Karsten Viborg.

Kastriot Plakolli var en populær mand efter sejren - her sammen med assistenttræner Karsten Viborg.

Allerede i morgen, tirsdag 9. april, skal københavnsserieholdet atter i kamp, og Daniel Jønsson er klar i sin opfordring til spillerne efter sejren over HB:

”Den flotte indsats skal ikke bare være en enlig svale. Vi har en lige så vigtig kamp igen på tirsdag kl. 20.00 ude mod Hvidovre, som gerne skal blive under os i tabellen. Det kræver, at vi alle giver den fuld gas igen og leverer endnu engang, hvilket vi i trænerteamet er sikre på, I kan og vil.”

Kampen spilles på Hvidovre Stadion – i dag bedre kendt som Kæmpernes Arena.

Vi håber, at KBerne igen er de sande kæmper, og spillerne håber sædvanen tro, at mange fans vil komme forbi og støtte holdet.

KS presser på for at score mod HB.

KS presser på for at score mod HB.

Det gav udbytte kort før tid.

Det gav udbytte kort før tid.

Sådan gik det

6.april: KB – HB 1-0 (0-0)
Mål: 1-0 Kastriot Plakolli (86)
KB: Max Christensen – Esmaeil Roudsari, Mikkel Nygaard, Peter Rønning, Milan Johannsen, Jacob Willum Rønbøg, Niclas Ehrendreich Jensen, Kastriot Plakolli, Andreas Winde-Wiemer, Jonathan Grumme (anfører), Piet Stampe, Sebastian Woidemann, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund

 

Se stillingen i Københavnsserien her.