Utilgiveligt og unødvendigt

”Tak for sejren. Vi er ikke så vant til det,” sagde en ung Prespa-spiller efter opgøret i Københavnsserien mod KB i Frederiksberg Idrætspark.

Kampen sluttede nemlig med en sejr til rækkens suveræne bundhold på 3-2 efter to scoringer ganske kort før tid.

Set med KB-øjne et fuldkommen utilgiveligt og unødvendigt resultat. Holdet, som på papiret så ganske stærkt ud, satte ikke mange fødder rigtigt i kampens løb, men alligevel fornemmede man, at KB ville vinde – ikke mindst efter Stefan Sørensens scoring til 2-1 med godt et kvarter til dommer Muhammed Kucukavcis slutfløjt.

”En katastrofe. Vores egen skyld. Vi fik ikke scoret på de chancer, vi havde,” lyder det fra en dybt skuffet cheftræner, Daniel Jønsson, der fortsætter:

”Resultaterne i de andre kampe flaskede sig ellers for os, da både Skjold og Rønne tabte.”

Til gengæld kan det tilføjes, at såvel Hvidovre som Føroyar vandt, og de ligger begge i hælene på KB med en kamp til gode.

Så den nærmeste fremtid ser ikke lys ud for KBerne, for de kommende modstandere er alle hold fra den bedste halvdel i Københavnsserien.

Første opgave er Tårnby på udebane (Vestamager Idrætsanlæg) på fredag kl. 18.30.

Daniel Jønsson indrømmer, at det ikke ser let ud, men han, assistenttræner Karsten Viborg og spillerne nægter at give op:

”Det handler om tro og gejst, og vi tror på tingene.”  

Stefan Sørensen scorer til 2-1.

Stefan Sørensen scorer til 2-1.

Sådan gik det

  1. maj: KB – Prespa 2-3 (1-1)
    Mål: 0-1 (8), 1-1 Andreas Tolman (12), 2-1 Stefan Jannik Sørensen (73), 2-2 og 2-3 (84 og 87)
    KB: Max Christensen – Mikkel Nygaard, Andreas Tolman, Peter Rønning, Milan Johannsen, Jacob Willum Rønbøg, Niclas Ehrendreich Jensen, Lasse Ramlau, Kastriot Plakolli, Jonathan Grumme (anfører), Esmaeil Roudsari, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Stefan Jannik Sørensen

Se stillingen i Københavnsserien her

Stor KB-chance som ryger forbi Prespas mål.

Stor KB-chance som ryger forbi Prespas mål.