Savner du forår og fodbold? DBU København er klar med turneringsprogrammet for foråret 2019.

DBU København har nu fastlagt turneringskampe for foråret 2019. Det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato.
Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender.

I tilfælde, hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser.

Kampe med påsat dommer
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via KlubOffice iht. gældende regler.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe"
Der åbnes for redigering af klubbens dommerløse hjemmekampe (alle kampe, der står programsat til kl. 22:00 mandag) i KlubOffice den 19. februar 2019.

Husk at være opmærksomme på
1) Solnedgangstider, når I fastsætter jeres kampe, så tjek solnedgangstiderne - klik her.

2) At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

3) Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

DBU København skal ikke modtage flytteanmodning – flytteanmodninger skal ske mellem de involverede parter via KlubOffice.

Søndag den 10. marts 2019 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Fra mandag den 11. marts 2019 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

Ønsker til hjemmekampes placering kan rettes til fodboldkontoret senest tirsdag d.5. marts på  mail:  fodbold@kb-boldklub.dk og de skal opfylde ovenstående. BEMÆRK at der er begrænsede muligheder og hverdagskampe kan kun spilles kl. 20.45 efter den daglige træning.

Se KBs kampprogram via dette link: Klubbens kampprigram

eller de enkelte holds kamprogrammer : KBs holdoversigt