Tre minutter blev kostbare

Tre minutter i begyndelsen af anden halvleg blev kostbare for KBs mandskab i Københavnsserien, da holdet mødte Hvidovre på udebane.

Efter en første halvleg, hvor begge hold havde pæne scoringsmuligheder uden udbytte, kom der gang i sagerne straks efter pausen, og det var ikke godt – set med KB-øjne.

Akrobatisk formåede anfører Jonathan Grumme først at frispille Kastriot Plakolli tæt foran Hvidovre-målet, men matchvinderen fra opgøret mod HB havde denne gang ikke held med sin afslutning. I stedet slog hjemmeholdet hurtigt kontra og afsluttede angrebet med en flot scoring hos en chanceløs Max Christensen.

Dårligt nok var bolden sat i spil igen, inden Hvidovre scorede til 2-0. Et lidt unødvendigt mål, hvor KB-forsvaret kiksede gevaldigt.

Trods modgangen prøvede gæsterne at kæmpe sig tilbage i opgøret på Kæmpernes Arena, og det medførte også en del pæne målchancer, men de gav ikke udbytte, og det endte med et ærgerligt nederlag på 0-2 i en kamp, hvor KS ellers med en sejr ville have skabt pæn afstand til bunden i tabellen.

Efter sejren over HB tabte KS udekampen til Hvidovre.

Forståeligt nok var cheftræner Daniel Jønsson og assistent Karsten Viborg skuffede over resultatet, men de roste spillerne for en fin indsats. Bedste mand efter holdkammeraternes mening var for anden gang i foråret målmand Max Christensen, som undervejs præsterede flere flotte redninger.

KS-mandskabet har i den kommende weekend turneringsfri, hvor holdet så småt kan forberede sig på to hjemmekampe i påsken i Frederiksberg Idrætspark. Skærtorsdag 18. april er modstanderen Politiets Idrætsforening med kampstart kl. 13.30, og anden påskedag 22. april kommer Føroyar på besøg kl. 14.00.

Sådan gik det

1. april: Hvidovre – KB 2-0 (0-0)
    KB: Max Christensen – Stefan Sørensen, Mikkel Nygaard, Peter Rønning, Milan Johannsen, Jacob Willum Rønbøg, Niclas Ehrendreich Jensen, Kastriot Plakolli, Esmaeil Roudsari, Jonathan Grumme (anfører), Piet Stampe, Sebastian Woidemann, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund

Se stillingen i Københavnsserien her.