Det er trængselstider for KB i Københavnsserien.

Det er trængselstider for KB i Københavnsserien.

Trængselstider for KS

Puha for en øretæve fra arvefjenden.

KBs mandskab i Københavnsserien tabte i weekenden hjemmekampen mod FB med 1-7.

Resultatet lyver aldrig, men det var faktisk en kamp, hvor KS-spillerne havde bolden mest, men FB behandlede den bedst og straffede brutalt hjemmeholdets personlige fejl. Dem var der mange af – alt for mange. Ved pausen var stillingen 0-5 efter rædselsfulde – set med KB-øjne – syv minutter i slutningen af første halvleg.

”Jeg måtte simpelthen sige til gutterne i pausen, at nu starter vi forfra, som om stillingen stadig er 0-0,” siger cheftræner Daniel Jønsson i en kommentar om den famøse forestilling.

Det gik da også en smule bedre i anden halvleg, men da var kampen jo for længst tabt.

Tre kampe, et point og en målscore på 3-11 er hermed det foreløbige udbytte for KS-holdet.

Det minder i uhyggelig grad om situationen for et år siden, da holdet efter de tre første kampe stod uden point og en målscore på 2-11.

Det medførte en sæson, hvor KS længe kæmpede for at undgå nedrykning, men livet i Københavnsserien blev reddet efter en fornem og viljefast fighterindsats i de sidste fem kampe – ikke mindst mod rækkens tophold.

”Vi skal have arbejdshandskerne på. Nu gælder det om at kæmpe røven ud af bukserne. Vi skal vise vilje og engagement, og så skal vi have fjernet de mange – undskyld udtrykket – børnefejl, som vi har begået,” siger Daniel Jønsson.

Næste opgave for det hårdt trængte mandskab er allerede på torsdag, og den er ikke nem. Modstanderen er det nuværende tophold, FC Græsrødderne, der oven i købet er oprykker fra serie 1. FC Græsrødderne med flere tidligere divisionsspillere på holdet, hvoraf Mads Laudrup er den mest kendte, er kommet fra start med tre sejre i tre kampe og en målscore på 7-2.

Kampen på torsdag spilles kl. 20.00 i Gentofte Sportspark.

 

Sådan gik det

  1. august: KB – FB 1-7 (0-5)
    Mål: 0-1 Malte Meier Carlsen, 0-2, 0-3, 0-4 Jonas Torp Boussnina (23, 38, 43), 0-5 Alexander Høeg-Petersen (45), 0-6 Malte Meier Carlsen (50), 1-6 Matti Woiremose Stampe (52), 1-7 Jonas Torp Boussnina (84)
    KB: Victor Rosborg – Andreas Wehding Jensen, Mikkel Nygaard, Peter Rønning, Milan Johannsen, Piet Stampe, Andreas Winde-Wiemer, Matti Woiremose Stampe, Kristian Ellegaard, Daniel Jønsson, Andreas Caspersen, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Stefan Sørensen (anfører)

Stillingen i Københavnsserien.