Spændende nyt fra U6-U9 i KB Fodbold

KB har pr. 1. august ansat Casper Hansen som sportlig leder for KB Mikrofodbold (U6-U9)

Casper kommer med erfaring fra en lignede stilling. Derudover er han konsulent i DGI og har tidlgere været tilknyttet DBU sjælland og DBU København, bl.a. som børn og unge konsulent.

Casper kommer med nye gode tanker til at løfte miljøet på Pile Allé og vi er sikre på, at han vil bidrage positivt til udviklingen af afdelingens mere end 500 spillere og deres trænere.

Casper er 39 år, gift og far til to, uddannet socialformidler og coach og har B-licens. Casper kan kontaktes på cb@kb-boldklub.dk

Samtidig ansætter KB/F.C. København en børneudviklingstræner med særlig fokus på de mest motiverede spillere fra U6-U9.

Andreas Moe Rasmussen skal sikre at de mest motiverede spillere får mulighed for træning og bevægelse op til 4-5 gange om ugen på KB Mikro’s anlæg på Pile Allé på Frederiksberg.

Talentchef i KB Talent Anders Lange udtaler: “Vi oplever nogle strukturer i samfundet der gør, at børn bevæger sig i langt mindre grad end de gjorde tidligere. Som Danmarks største klub er det vores ansvar at give børn mulighed for fodbold og bevægelsestræning mange dage om ugen. Samtidig er det essentielt for klubben, at det sker i børnehøjde med evidensbaserede metoder på børnenes præmisser. Ligesom i resten af klubben skal vi også lave spilleruddannelse på højeste niveau fra U6-U9, og ansættelse af Andreas er et vigtig skridt i den retning”.

Andreas Moe Rasmussen glæder sig til at komme i gang med arbejdet og udtaler: ”Jeg ser frem til at videreudvikle det gode arbejde, som er sat i gang i KB Mikro. Et særligt fokus på de mest motiverede spillere giver bedre træning her og nu, og dygtigere spillere i fremtiden”.

Andreas er 26 år, har B-licens og studerer kandidat i pædagogik på Institut for Uddannelse og Pædagogik. Andreas kan kontaktes på amr@fck.dk