Revanchetid

Der er ikke kun vigtige point på spil. Der spilles også om æren og håneretten, når KBs københavnsseriemandskab på lørdag møder FB i Frederiksberg Idrætspark. 

Set med KB-øjne er det et opgør, som skriger på revanche. For i sidste sæson endte begge kampe med sejre til FB. 

Når det er sagt og skrevet, er det herefter tid til at se nærmere på nutiden, og den viser, at begge hold ikke har fået den bedste begyndelse på den nye sæson. 

FB har ingen point efter to kampe, mens KB har et enkelt på kontoen efter den uafgjorte premierekamp mod NB Bornholm.

 Taget ud fra spil og chancer kunne pointkontoen godt have været større, men holdet tabte onsdag aften udekampen mod Kastrup med 0-2 – først og fremmest i kraft af et par dumme forsvarsfejl. 

KBerne scorede faktisk også et par gange, men begge mål blev offside-annulleret. Ved siden af havde holdet til gengæld flere andre gode scoringsmuligheder i en ganske underholdende affære, hvor hjemmeholdet altså lige var en tand skarpere. 

Det må KBerne gerne være i lokalopgøret, som begynder kl. 16.15. Der er gratis adgang og mulighed for at købe diverse lækkerier til fornuftig pris i boden ved stadionindgangen. 

Så kom endelig og støt gutterne. 

Sådan gik det

  1. august: Kastrup – KB 2-0 (2-0)
    KB: Victor Rosborg – Andreas Wehding Jensen, Mikkel Nygaard, Sebastian Kaalund, Peter Rønning, Lasse Ramlau, Mads Østergaard, Milan Johannsen, Matti Woiremose Stampe, Kristian Ellegaard, Jonathan Grumme (anfører), Andreas Caspersen, Stefan Sørensen, Jimmy Boye Olesen