KS spiller årets sidste hjemmekamp på lørdag (i morgen) mod Husum.

KS spiller årets sidste hjemmekamp på lørdag (i morgen) mod Husum.

Positiv stemning

Efter en pause på 14 dage er KBs mandskab i Københavnsserien atter klar til kamp i morgen, lørdag.

Modstanderen er topholdet Husum, og opgøret, som begynder klokken 16.15 i Frederiksberg Idrætspark, er desuden årets sidste hjemmekamp.

Med nederlag i de seneste fem kampe skulle man tro, at KBerne er uden gejst, humør og vilje, men det er ikke tilfældet ifølge cheftræner Daniel Jønsson.

”Et eller andet sted har jeg været glad for pausen på to uger. Fem nederlag i træk sætter trods alt sine spor. Det har været min opgave at holde hovedet koldt og få humøret tilbage i drengene, og jeg synes, det er lykkedes. Stemningen til træning, hvor der de seneste par gange har været mere end 20 mand til stede, har været rigtig god, og nu skal vi bare overføre det til kampen,” siger han, og er helt på det rene med, at det bliver en svær opgave.

”Der er nok ikke mange, som regner med, at vi får point mod Husum, men det betyder samtidig, at vi kan spille frit. Vi kan kun overraske, og det har vi tænkt os at gøre.”

Daniel Jønsson bygger sin tro og optimisme på KS-holdets seneste kamp – mod HB på hjemmebane – selv om den blev tabt med 1-4.

”På trods af deres mål i første halvleg var den første halve time noget af det bedste, vi har spillet længe, og i anden halvleg havde vi flere gode tiltag,” siger cheftræneren, som også har et godt kendskab til Husum, som stadig topper rækken trods to nederlag i de seneste tre kampe.

”Vi ved, hvad de står for, og hvor vi skal lukke af, men primært tager vi udgangspunkt i os selv,” lyder det fra Daniel Jønsson.

Kampen spilles – som tidligere skrevet – i morgen lørdag 26. oktober, klokken 16.15 i Frederiksberg Idrætspark. Det er samtidig sidste chance i 2019 til en KS-kamp at købe lidt mundgodt til publikumsvenlige priser i den lille bod ved stadionindgangen.

Velbekomme og vel mødt til årets sidste hjemmekamp i Københavnsserien.

Her er stillingen i Københavnsserien