KS tabte igen - denne gang med 0-3 til topholdet, Husum.

KS tabte igen - denne gang med 0-3 til topholdet, Husum.

Overraskelsen udeblev

Det var bund mod top – KB mod Husum – i årets sidste KS-hjemmekamp i Frederiksberg Idrætspark.

Toppen vandt med 3-0, men Husum virkede ikke helt som rækkens duks, hvis man spørger KBs cheftræner Daniel Jønsson, der på forhånd håbede på en overraskelse fra sit mandskab. Den udeblev.

”Ja, vi var ikke dygtige nok og brokkede os for meget,” lyder konklusionen fra ham.

Det betød blandt andet, at Husum midt i første halvleg scorede to gange – først på et straffespark og dernæst på et hovedstød, hvor målscoreren muligvis var offside efter Daniel Jønssons mening.

”Jeg skal lige se nærmere på situationen, men kan fastslå, at situationen opstår, fordi mine spillere ikke følger med modstanderne.”

Lige inden pausen havde hjemmeholdet en kæmpechance for at reducere, men den gav ikke udbytte, og det lykkedes heller ikke for Stefan Sørensen at score fra tæt hold i begyndelsen af anden halvleg.

Siden bølgede spillet frem og tilbage, og Husum virkede giftig i omstillingsspillet, hvor KBerne ikke altid formåede at komme retur og dæmme op for modstanderne. Det medførte også en scoring og et fuldbyrdet hattrick af Nicolai Nielsen et kvarter efter pausen. Gæsterne havde desuden et par oplagte muligheder til flere mål, men Pedro Lugano leverede nogle flotte redninger.

Kampen sluttede desværre med en voldsom batalje, der kostede et rødt kort til såvel Stefan Sørensen som Husums Yannick Winkel Rasmussen.

KS har nu to udekampe tilbage inden vinterpausen. Den første spilles på lørdag 2. november klokken 15.00 mod B1903. En halv snes dage senere sættes der punktum i Hvidovre.

Mens KBs mandskab i Københavnsserien har set bedre tider, er der anderledes positivt at berette om klubbens hold i serie 3. Det har netop vundet rækken og sikret oprykning til serie 2. Stort, stort tillykke.

Sådan gik det
26. oktober: KB – Husum 0-3 (0-2)
Mål: 0-1 Nicolai Nielsen (23, straffespark), 0-2 Nicolai Nielsen (26), 0-3 Nicolai Nielsen (61)
KB: Pedro Lugano – Sebastian Woidemann, Mikkel Nygaard, Jacob Berthelsen, Peter Rønning, Milan Johannsen, Mads Østergaard, Matti Woiremose Stampe, Kristian Ellegaard, Jonathan Grumme (anfører), Rasmus Willumsen, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Stefan Sørensen

Resultater og stilling i Københavnsserien.

Resultater og stilling i serie 3.

Glade spillere jubler over oprykningen til serie 2.

Glade spillere jubler over oprykningen til serie 2.