Kun sejren tæller

På onsdag 5. juni, grundlovsdag, skal danskerne til folketingsvalg og sætte deres X.

Om aftenen bør medlemmer, tilhængere og venner af KB sætte et ekstra X i deres kalender og dukke op i Frederiksberg Idrætspark.

Her spiller KBs mandskab i Københavnsserien klokken 19 hjemmekamp mod Husum, og det er for begge hold en temmelig vigtig opgave.

Gæsterne har brug for en sejr, hvis de stadig skal være med i kampen om en oprykningsbillet til Danmarksserien, mens hjemmeholdet inden sidste spillerunde på lørdag skal vinde for at sikre det bedste udgangspunkt i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra Københavnsserien.

”Vi skal holde hovedet koldt,” siger KS-cheftræner Daniel Jønsson, der med tilfredshed ser tilbage på holdets seneste tre kampe, hvor modstanderne alle har tilhørt den øverste top i tabellen.

Det har resulteret i fem point efter en sejr over Tårnby og dernæst uafgjort mod både B1903 og KFUM.

Husum er også et af topholdene, men Daniel Jønsson fornemmer, at KB-spillerne er ”opsatte og klare” på at løse opgaven bedst muligt.

En sejr betyder samtidig, at KB overhaler Hvidovre i stillingen, og det vil være godt med en gevinst i bagagen inden sæsonens sidste kamp, der foregår på udebane i Nexø mod NB Bornholm.

Så endnu en gang skal der lyde en opfordring til alle KB-fans om at troppe op i Frederiksberg Idrætspark på onsdag, grundlovsdag. Gutterne behøver al den støtte, de kan få.

Der er sædvanen tro gratis adgang, og der er også mulighed for at købe lidt mundgodt – tørt, vådt, koldt og varmt – til at hygge sig med i kampens løb. På gensyn.

Stillingen i Københavnsserien