Kniven på struben

Med et nederlag på 0-1 i hjemmekampen mod Husum er situationen krystalklar for KBs mandskab i Københavnsserien: sæsonens sidste kamp på udebane mod NB Bornholm skal vindes.

Sker det ikke, er holdet med sin placering som nummer tredjesidst i tabellen mere end sandsynligvis dømt til at rykke ned i serie 1.

I stillingen er det klart, at Føroyar og Prespa på de to nederste pladser er rykket ud af Københavnsserien, men KBs liv i rækken står næppe til at redde, hvis holdet forbliver på pladsen lige over nedrykningsstregen, fordi flere københavnerklubber er på vej ned i Københavnsserien fra Danmarksserien. Et kompliceret regnesystem der er svært at forklare med få ord.

KB er ganske enkelt tvunget til at vinde udekampen på lørdag over NB Bornholm, samtidig med at Hvidovre taber til Skjold. For så rykker KB forbi Hvidovre i tabellen, men selv med en placering som nummer fjerdesidst risikerer holdet også at måtte forlade Københavnsserien.

Den tid, den sorg. Lige nu tæller kun en sejr på lørdag.

Kampen mod NB Bornholm spilles på Nexø Stadion, klokken 15.00.

Sådan gik det

  1. juni: KB – Husum 0-1 (0-1)
    Mål: 0-1 Mikkel Bo Eriksen (4)
    KB: Max Christensen – Mikkel Nygaard, Jens Frederik Vestergård, Andreas Tolman, Peter Rønning, Milan Johannsen, Niclas Ehrendreich Jensen, Andreas Caspersen, Kastriot Plakolli, Jonathan Grumme (anfører), Andreas Wehding Jensen, Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen, Stefan Jannik Sørensen

Se stillingen i Københavnsserien her