Jonathan Grumme forsøger akrobatisk at score. Stefan Sørensen (27), Matti Stampe (10) og Andreas Wehding Jensen (25) er klare til at følge op.

Jonathan Grumme forsøger akrobatisk at score. Stefan Sørensen (27), Matti Stampe (10) og Andreas Wehding Jensen (25) er klare til at følge op.

Hårdt arbejde venter

Når man siger tre på stribe, handler det ofte om noget positivt.

I fodbold er det negativt, når det handler om tre nederlag i træk. Det har KBs mandskab i Københavnsserien netop oplevet, og det har medført, at holdet nu er røget ned i tabellen under nedrykningsstregen som nummer næstsidst – et point foran Hvidovre.

KS-holdet mødte senest Skjold på hjemmebane, og den kamp vandt gæsterne uden de store problemer med 4-1. På forhånd var forventningerne ellers høje – ikke mindst hos cheftræner Daniel Jønsson. Han byggede sin optimisme med udgangspunkt i opgøret mod Rønne i runden forinden. Godt nok tabte KS med 0-2, men det var med et mandskab, hvor flere stamspillere manglede på grund af skader. Alligevel formåede holdet at være godt med i kraft af en meget disciplineret og engageret indsats.

Stamspillerne var i store træk tilbage på holdet, men desværre blev forventningerne gjort til skamme. Et par dumme boldtab og misforståelser, der ofte hidtil har kostet dyrt i denne sæson, gav gæsterne en føring på 2-0, men efter et flot angreb, som endte med en fornem scoring af anfører Jonathan Grumme på oplæg fra Piet Stampe, var KS på vej tilbage i opgøret.

Ak og ve. Spillet var dårligt nok genoptaget, førend Skjold scorede til 3-1. Muligvis var det et offsidemål, men det fjernede ikke den kendsgerning, at KBerne umiddelbart efter reduceringen var dybt ukoncentrerede.

Anden halvleg bød ikke på ret meget – bortset fra endnu et mål til Skjold.

KS prøver igen at score mod Skjold - uden held.

KS prøver igen at score mod Skjold - uden held.

”Problemet er, at de scorer. Det gør vi ikke,” lyder den klare analyse fra Daniel Jønsson.

”Både Grumme og Matti Stampe havde nogle gode chancer, som desværre ikke gav bonus,” fortsætter cheftræneren og skjuler ikke sin skuffelse over holdets indstilling i de sidste 20 minutter:

”Indsatsen manglede, og mange gad ikke løbe med hjem. Desuden var boldomgangen dårlig.”

Med henvisning til den nuværende placering venter der nu et stykke hårdt arbejde for mandskabet – og mange udfordringer.

Pudsigt nok hedder modstanderen i det næste opgør FC Udfordringen. Det er en blot 15-årig gammel klub, som til denne sæson er rykket op i Københavnsserien fra serie 1.

”De er gode på omstillinger, så vi skal være sikre på bolden. Jeg tror faktisk, at vi får bolden mest, og så skal vi formå at holde fast i den,” siger Daniel Jønsson og ønsker i alt fald en indsats, hvor ”vi alle bagefter kan se hinanden i øjnene, fordi vi har gjort det, vi skulle.”

Kampen mod FC Udfordringen spilles på lørdag klokken 13.00 på Kunstbane 6 i Valby Idrætspark.

Sådan gik det
28. september: KB – Skjold 1-4 (1-3)
Mål: 0-1 (12), 0-2 (18), 1-2 Jonathan Grumme (37), 1-3 (38), 1-4 (70)
KB: Christian Sørensen – Sebastian Woidemann, Jacob Berthelsen, Peter Rønning, Milan Johannsen, Piet Stampe, Rasmus Willumsen, Matti Woiremose Stampe, Kristian Ellegaard, Jonathan Grumme (anfører), Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Andreas Wehding Jensen, Stefan Sørensen

Resultater og stilling i Københavnsserien.