Forrygende comeback

Som nat og dag. Sådan var KBs hjemmekamp i Københavnsserien mod B1903. En målfestlig forestilling der sluttede uafgjort 3-3 efter en pauseføring til gæsterne på 2-0.

Natten var første halvleg set med KB-øjne.

”Vi spillede langsomt og manglede energi,” konstaterer cheftræner Daniel Jønsson.

Åbenbart var holdet slet ikke indstillet på at spille ved middagstid, for spillerne småsov også ved de to scoringer til B1903. Hjemmeholdet havde dog et par muligheder for at score, men spillet var langt fra så direkte som i kampen forinden mod Tårnby, der blev slået med 2-1.

I pausen lykkedes det tilsyneladende for Daniel Jønsson og assistenttræner Karsten Viborg stille og roligt at vække mandskabet, for det var et helt andet KB-hold, der kom på banen til anden halvleg. Nu var det blevet dag.

B1903 blev sat under et hårdt KB-pres i den opløftende anden halvleg.

B1903 blev sat under et hårdt KB-pres i den opløftende anden halvleg.

En lynhurtig reducering og udligning efter et kvarter bragte balance i tingene.

”Spillerne viste den energi og vilje, vi savnede i første halvleg,” oplyser Daniel Jønsson.

”Desværre faldt vi lidt ned efter udligningen, men vi kom stærkt igen,” tilføjer han.

Efter et ærgerligt langskudsmål til B1903, hvor ellers så sikre og solide Max Christensen optrådte uheldigt, fik Kastriot Plakolli straks udlignet til 3-3, og med lidt held i sprøjten i den afsluttende fase havde KB vundet. Det skete ikke, men alt i alt var trænerduoen tilfreds med holdets indsats.

Knap så tilfredsstillende var de øvrige resultater i denne omgang i Københavnsserien. Såvel Rønne som Skjold vandt overbevisende og lagde afstand til KB, mens Hvidovre kom tættere på efter en udesejr over Føroyar.

Hvidovre spiller tirsdag hjemmekamp mod topholdet KFUM, der er KBs næste modstander. Daniel Jønsson er ikke i tvivl om, hvad han ønsker af opgøret i Hvidovre:

”En sejr til KFUM. Så er de ved at være sikre på oprykning og slapper måske af mod os.”

Det vil den gode cheftræner dog ikke regne med, men han håber på, at hans egne spillere møder op i Emdrupparken på lørdag med den gejst og indstilling, der blev vist i anden halvleg mod B1903.

Holdmoralen var helt i top, og det blev demonstreret ved, at ikke færre end tre af spillerne af holdkammeraterne fik prædikatet som ’bedste spiller’: Milan Johannsen, Jacob Willum Rønbøg og Niclas Ehrendreich Jensen.

Stefan Sørensen header på mål i anden halvleg, hvor KB var toneangivende.

Stefan Sørensen header på mål i anden halvleg, hvor KB var toneangivende.

Kampen mod KFUM begynder kl. 13.00. Så tag en rask gåtur, snup cyklen eller bilen, og smut i Emdrupparken på lørdag. Gutterne vil elske jeres støtte.

 

Sådan gik det

  1. maj: KB – B1903 3-3 (0-2)
    Mål: 0-1 (19), 0-2 (45), 1-2 Niclas Ehrendreich Jensen (47), 2-2 Jonathan Grumme (60), 2-3 (69), 3-3 Kastriot Plakolli (70)
    KB: Max Christensen – Walid Ali, Peter Rønning, Milan Johannsen, Jacob Willum Rønbøg, Niclas Ehrendreich Jensen, Esmaeil Roudsari, Kastriot Plakolli, Jonathan Grumme (anfører), Andreas Winde-Wiemer, Lamin Kamara, Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen, Stefan Jannik Sørensen

Se stillingen i Københavnsserien her