Alle mand leverede en fantastisk indsats mod Tårnby.

Alle mand leverede en fantastisk indsats mod Tårnby.

Flot sejr i Tårnby

”Det handler om tro og gejst, og vi tror på tingene.”

Det var KS-cheftræner Daniel Jønssons klare besked efter holdets skuffende og noget overraskende nederlag til bundholdet Prespa.

Spillerne tog ham i den grad i ed i opgøret mod et af Københavnsseriens tophold, Tårnby FF. Trods udebane formåede KB nemlig at vinde med 2-1 og dermed erobre vigtige point i stillingen.

Faktisk var sejren alt for lille. KB havde efter flot spil og flere chancer muligheden for en endnu større gevinst, men det kunne ikke ødelægge humøret hos spillerne efter kampen. Det var helt i top, og der blev sunget sejrssang til den store guldmedalje.

”Alle mand leverede en fantastisk indsats. Især i første halvleg hvor vi vadede i chancer,” siger Daniel Jønsson og fortsætter:

”Anden halvleg var mere lige, men sejren var fortjent, og det sagde Tårnby også til os bagefter.”

Så glade var spillere og trænere over den vigtige sejr, at de helt glemte at stemme om kampens spiller. Det gjorde de heller ikke efter opgøret mod Prespa, men det var mere forståeligt.

Anfører Jonathan Grumme gik forrest, da KS besejrede Tårnby.

Anfører Jonathan Grumme gik forrest, da KS besejrede Tårnby.

En spiller vil Daniel Jønsson dog godt fremhæve fra triumfen mod Tårnby:

”Vores anfører, Jonathan Grumme, gik virkelig forrest i denne kamp.”

Trods glæden over den flotte sejr kan KS-cheftræneren ikke få Prespa-kampen helt ud af tankerne.

”Det ærgrer mig med det nederlag. Havde vi vundet den kamp, ville vi nu have haft ekstra afstand til Hvidovre og Føroyar,” siger Daniel Jønsson og hentyder til, at netop de to mandskaber har et hængeparti, der spilles på tirsdag.

Uanset resultatet vil KB stadig ligge bedst, men der skal ikke ske ret mange fejltagelser, inden billedet ændrer sig. Og svære kampe venter mod følgende hold i denne rækkefølge: B1903 hjemme (nummer 5), KFUM ude (1), Husum hjemme (2) og NB Bornholm ude (8).

Kampen mod B1903 spilles på søndag i Frederiksberg Idrætspark, kl. 12.15.

”Det bliver ikke let. Det er et udmærket hold. Vi havde en fin og lige kamp mod dem på deres hjemmebane i efteråret,” siger Daniel Jønsson.

Det opgør sluttede uafgjort 1-1.

”Så det gælder om, at vi kan vise de samme takter som mod Tårnby, for det var fantastisk,” fastslår KS-cheftræneren.

Han og spillerne har bestemt ikke noget imod støtte fra trofaste KB-fans. Så brug en søndag middag i maj i Frederiksberg Idrætspark. Der er sædvanen tro gratis adgang, og der kan købes mundgodt – tørt, vådt, koldt og varmt – til fornuftige priser.

 

Sådan gik det

  1. maj: Tårnby – KB 1-2 (1-1)
    Mål: 0-1 Esmaeil Roudsari (12), 1-1 Patrick Sandby Knudsen (24), 1-2 Milan Johannsen (46)
    KB: Max Christensen – Jens Frederik Vestergård, Andreas Tolman, Peter Rønning, Milan Johannsen, Piet Stampe, Niclas Ehrendreich Jensen, Esmaeil Roudsari, Jonathan Grumme (anfører), Mathias Gonzalez, Jacob Willum Rønbøg, Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen, Stefan Jannik Sørensen

Se stillingen i Københavnsserien her