FCK CAMP hos KB

I snart to årtier har F.C. København afholdt FCK Camp, med henblik på at give børn og unge en unik oplevelse for at træne med F.C. København.

F.C. København – og moderklubberne KB og B1903, har en lang tradition og nutid med undervisning og udvikling af fodboldspillere. Denne erfaring og viden anvender vi på FCK Camp til at levere fodboldtræning for børn og unge. Fodboldtræningen vil være baseret på øvelser og metoder, som F.C. København bruger i det daglige arbejde med børn og unge. Vi forventer derfor, at deltagerne er indstillede på en camp, hvor det sportslige er i ligeså høj fokus som det sociale, og at man deltager for at lære og udvikle sine fodboldfærdigheder.

Det er afgørende for F.C. København, at FCK Camp rammer bredt. FCK Camp er for både drenge og piger, samt der er plads til børn på alle fodboldniveauer – vi matcher med andre på nærmeste alderstrin og niveau. Fælles for alle er glæden ved fodbolden.

F.C. København afholder FCK Camp for U7 til U14 drenge og piger hos KB i Påskeferien og Sommerferien. Læs mere på www.fckcamp.dk.

Alle deltagere modtager kvalificeret aldersrelateret træning, frokost og frugt, et FCK Camp spillersæt, drikkedunk, gavekort til Superligakamp i Telia Parken og diplom for deltagelse.