F.C. København vs Malmø FF

Europe League kampen mellem FC København og Malmø FF den 12. december 2019 bliver med stor sandsynlighed direkte afgørende for, hvem der går videre fra gruppespillet. Bedømt på interessen fra begge sider af Øresund, så bliver kampen et tilløbsstykke med gang i den på tribunerne. Denne helt specielle situation betyder, at kampen forventes at blive udsolgt.

KB Fodbold kan tilbyde klubbens medlemmer muligheden for at købe en billet til kampen med en helt særlig KB rabat.

Prisen pr. billet er 175 kr., der er mulighed for at købe max. 2 stk. billetter til kampen pr. person. Billetterne giver adgang til afsnit A4. Køb af billetterne foretages efter først-til-mølle- princippet.

Bemærk venligst at omtalte billetter kun kan købes i KB’s kontor normale åbningstid kl. 9.00-15.30.
BILLETERNE BLIVER SAT TIL SALG FRA MANDAG D. 25/11-2019 KL. 9.00.

Tilmelding sker i Medlemssystemet:

• Log ind HER med dit medlemsnummer og adgangskode
  • Klik på "Europe League" under "Menu" i topmenu.
  • Udfyld formularen og gennemfør betalingen.
  • Billetterne fremsendes via mail

Yderligere tilkøb kan bestilles via mail@kb-boldklub.dk., som imødekommes, såfremt der er billetter i overskud.