KS leverede en fin kamp mod HB, så skuffelsen blandt spillerne efter kampen var forståelig.

KS leverede en fin kamp mod HB, så skuffelsen blandt spillerne efter kampen var forståelig.

Et bundholds svære lod

De havde bolden mest, og til tider var spillet glimrende. De havde også målchancer, men effektiviteten manglede. Den havde modstanderne til gengæld, og så endte kampen i Københavnsserien mellem KB og HB med en sejr til gæsterne på 4-1.

Trods diverse afbud og skader, der medførte omrokeringer på mandskabet i sidste øjeblik, formåede KBerne at tage initiativet fra første fløjt, uden at de store chancer opstod.

Efter et kvarter oplevede spillerne så, hvor svært det er at være bundhold. HB fik et frispark midt på hjemmeholdets banehalvdel, og det efterfølgende skudforsøg blev rettet af, så Christian Sørensen i målet var chanceløs.

Det tog ikke modet fra KBerne. De fastholdt initiativet, og Martin Frydensberg Thomsen havde en gylden mulighed for at udligne, men sparkede bolden højt over mål.

I stedet viste gæsterne kontraspil af høj klasse på få minutter. Det førte til to sikre scoringer, og lige inden pausen kom HB foran med 4-0, da Lucas Mortensen opdagede, at Christian Sørensen var placeret langt fremme i straffesparksfeltet. Omgående sendte HBeren med et elegant lob bolden ind i det fjerneste målhjørne.

Midt i anden halvleg fik Christian Sørensen personlig revanche, da han flot fodparerede et straffespark fra Casper Guld, og et dusin minutter før tid fik hjemmeholdet endelig udbytte af anstrengelserne, da Sebastian Kaalund med sin fremragende sparketeknik bankede bolden i HB-målet.

Sebastian Kaalund stod for trøstmålet mod HB. Til venstre Peter Rønning.

Sebastian Kaalund stod for trøstmålet mod HB. Til venstre Peter Rønning.

”Bortset fra de to mål midt i første halvleg, hvor spillerne desværre glemmer aftalerne, leverer vi i den første halve time noget af det bedste, vi har gjort længe. Efter min mening er nederlaget en tand for stort,” siger cheftræner Daniel Jønsson og fortsætter:

”Vores generelle problem er, at vi har for få afslutninger på mål. Det skal vi blive bedre til.”

Sammen med assistenttræner Karsten Viborg har Daniel Jønsson nu to uger til at ruste mandskabet til den næste opgave, hvor modstanderen er topholdet Husum.

Kampen spilles lørdag 26. oktober kl. 16.15 i Frederiksberg Idrætspark, og det er samtidig KS-holdets sidste hjemmekamp i år.

Sådan gik det
12. oktober: KB – HB 1-4 (0-4)
Mål: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4 (15, 24, 27, 45), 1-4 Sebastian Kaalund (78)
KB: Christian Sørensen – Sebastian Woidemann, Mikkel Nygaard, Jacob Berthelsen, Peter Rønning, Karsten Viborg, Pedro Lugano, Martin Frydensberg Thomsen, Mads Østergaard, Jonathan Grumme (anfører), Peter Kildegaard Andersen, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Stefan Sørensen

Resultater og stilling i Københavnsserien.