Fem gange scorede Jonathan Grumme mod FC Græsrødderne. Mod Fremad Amager udlignede han til 1-1.

Fem gange scorede Jonathan Grumme mod FC Græsrødderne. Mod Fremad Amager udlignede han til 1-1.

En rodet forestilling

Efter den fornemme udesejr over FC Græsrødderne var der pæne forventninger til KBs københavnsseriemandskab til mødet på hjemmebane med Fremad Amager.

Desværre blev de ikke indfriet, men i det mindste tabte holdet ikke. Kampen sluttede uafgjort 2-2 efter to føringer til gæsterne i et opgør, som blev en temmelig rodet forestilling, eller som en tilskuer udtrykte det: ”Indianerfodbold”.

KBerne har fået en kedelig vane på hjemmebane. I syv ud af de seneste otte kampe i Frederiksberg Idrætspark er holdet kommet bagud i stillingen indenfor de første 10 minutter.

Fremad Amagers føring blev dog hurtigt udlignet af Jonathan Grumme, som fulgte op med et velplaceret hovedstød, efter at Matti Stampe havde sendt et bragende langskud på gæsternes overligger. I resten af første halvleg svingede spillet frem og tilbage uden de store målchancer.

Hvad der er foregået i hjemmeholdets omklædningsrum i pausen, ved kun spillerne og trænerstaben, men motivation og gejst manglede totalt i anden halvlegs første kvarter, hvor Fremad Amager atter kom i spidsen.

Den scoring og en efterfølgende 10 minutters udvisning til gæsterne fik dog KBerne til at vågne op, og en snes minutter før tid udlignede Jimmy Boye Olesen til 2-2 med et resolut og flot langskud.

Der var optræk til flere scoringer. Blandt andre havde Stefan Sørensen et par energiske sologennembrud. Den første afslutning blev reddet på målstregen, mens den næste ramte overliggeren med et brag.

Alt i alt var det uafgjorte resultat dog ikke misvisende.

Københavnsseriemandskabet står nu overfor to kampe på udebane. Den første er på fredag 13. september kl. 18.00 mod Politiet i Valby Idrætspark. En uge senere, lørdag 21. september kl. 15.30, skal KBerne en tur til Bornholm for at møde Rønne, der har fået en fornem sæsonstart med fire sejre i fem kampe.

Næste hjemmekamp for KS-mandskabet foregår lørdag 28. september kl. 16.15 i Frederiksberg Idrætspark. Modstanderen er Skjold.   

       

Sådan gik det

  1. september: KB – Fremad Amager 2-2 (1-1)
    Mål: 0-1 Kasper Nielsen (10), 1-1 Jonathan Grumme (11), 1-2 Samir Abdalas (58), 2-2 Jimmy Boye Olesen (70)
    KB: Pedro Lugano – Sebastian Woidemann, Mikkel Nygaard, Lamin Kamara, Milan Johannsen, Piet Stampe, Andreas Winde-Wiemer, Matti Woiremose Stampe, Kristian Ellegaard, Jonathan Grumme (anfører), Karsten Viborg, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Stefan Sørensen

Stillingen i Københavnsserien.