En grumme god målscorer

Bagud med to mål og en mand i undertal. Det så ikke lyst ud ved pausen, da KB i Københavnsserien mødte topholdet KFUM på udebane.

Alligevel formåede gæsterne at hive det ene point i land takket være to fuldtræffere af Jonathan Grumme.

Cheftræner Daniel Jønsson sparer heller ikke på roserne, når han omtaler den dobbelte målscorer, som samtidig er holdets anfører.

”Grumme har i de seneste kampe virkelig levet op til sit ansvar og er gået forrest,” lyder det fra Jønsson, som i store træk også har meget godt at sige om sine spillere – ikke mindst med baggrund i anden halvleg. Set med KB-øjne er der ikke så meget positivt at skrive om første halvleg, der vil blive bedst husket for en episode kort før pausen. En episode der udløste et rødt kort til Esmaeil Roudsari.

Jonathan Grumme - anfører, dobbelt målscorer og bedste spiller mod KFUM.

Jonathan Grumme - anfører, dobbelt målscorer og bedste spiller mod KFUM.

”Jeg synes, det er en hård dom. Esmaeil er efter en situation frustreret over ikke at få et frispark, hvorpå han tackler en modstander hårdt. Der opstår lidt tumult og skubberi, som ender med at en KFUM-spiller får et gult kort, mens Esmaeil altså får rødt. Dommeren siger til mig, at Esmaeil udvises på grund af tacklingen, men nu vil jeg lige se situationen igennem på video,” siger Daniel Jønsson, der i skrivende stund ingen anelse har om konsekvenserne af udvisningen.

Det uafgjorte resultat mod topholdet rokker ikke synderligt ved KBs placering i rækken som tredjesidst, men det ene point giver fornyet tro på, at holdet kan redde livet i Københavnsserien.

KB har samtidig en halv snes dages kamppause inden mødet med Husum, grundlovsdag 5. juni, i Frederiksberg Idrætspark.

”Det er jeg glad for. Vi har nogle spillere, der døjer med lidt småskader, så nu får de tid og ro til at blive klar igen. Desuden er der Distortion i København i den kommende weekend, og ved sådan en lejlighed kunne vi godt risikere, at ikke alle kunne spille kamp.”  

Sådan gik det

  1. maj: KFUM – KB 2-2 (0-2)
    Mål: 1-0 Malte Vangsted Larsen (15), 2-0 Tommy Rønning (29), 2-1 og 2-2 Jonathan Grumme (47 og 49)
    KB: Max Christensen – Jens Frederik Vestergård, Mikkel Nygaard, Walid Ali, Andreas Tolman, Peter Rønning, Milan Johannsen, Niclas Ehrendreich Jensen, Esmaeil Roudsari, Kastriot Plakolli, Jonathan Grumme (anfører og bedste spiller), Peter Dokic Olsen, Stefan Jannik Sørensen, Sebastian Kaalund

Se stillingen i Københavnsserien her