En blød premiere

På godt og ondt. Det var det umiddelbare indtryk, da KS indledte den nye sæson i Københavnsserien på hjemmebane mod NB Bornholm. 

Opgøret i Frederiksberg Idrætspark sluttede uafgjort 2-2 efter en gæsteføring ved pausen på 2-1. Faktisk var bornholmerne foran i to omgange på grund af tekniske fejl fra hjemmeholdets side. Det var det onde ved matchen. 

Det gode var, at KBerne flot formåede at komme tilbage i kampen, så alt i alt var det en forestilling, hvor begge hold kunne være tilfredse med et point – en blød premiere. 

På KBs hold var der fire debutanter, og de gav alle gode løfter for fremtiden. Den står allerede for døren på onsdag, hvor KBerne på udebane møder Kastrup, der er nedrykker fra Danmarksserien. 

Kampen spilles på Kastrup Boldklubs anlæg på Røllikevej 5, og den begynder kl. 18.45. 

Sådan gik det

  1. august: KB – NB Bornholm 2-2 (1-2)
    Mål: 0-1 Frederik Madsen (6), 1-1 Peter Pommergård Lind (16), 1-2 Mathias Lund (28), 2-2 Jonathan Grumme (63)
    KB: Victor Rosborg (debutant) – Andreas Wehding Jensen, Mikkel Nygaard, Peter Rønning, Mads Østergaard (debutant), Piet Stampe, Matti Woiremose Stampe, Kristian Ellegaard (debutant), Jonathan Grumme (anfører), Peter Pommergård Lind (debutant), Sebastian Woidemann, Jimmy Boye Olesen, Sebastian Kaalund, Stefan Sørensen