TURNERINGSPROGRAM FOR FORÅRET 2018

Savner du forår og fodbold? DBU København er klar med turneringsprogrammet for foråret 2018.

DBU København har nu fastlagt turneringskampe for foråret 2018. Det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender.

I tilfælde, hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser.

Kampe med påsat dommer:
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via KlubOffice iht. gældende regler.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe":
Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i KlubOffice lørdag den 10. februar 2018.

Husk at være opmærksomme på:

1) At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

2)
 Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

DBU København skal ikke modtage flytteanmodning – flytteanmodninger skal ske mellem de involverede parter via KlubOffice.

Søndag den 4. marts 2018 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Fra mandag den 5. marts 2018 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

Ønsker til placering af de dommerløse kampe kan rettes til kampfordeler

Jesper Nielsen mail: fodbold@kb-boldklub.dk inden onsdag d. 28. februar.

Se holdenes turneringsprogrammer: KB Holdoversigt