Svær opgave venter i Husum

En placering som næstsidst i tabellen – lige over nedrykningsstregen – var nok ikke det, KBs københavnsseriemandskab havde forventet, da turneringen gik i gang for godt et par måneder siden. 

Det er imidlertid kendsgerningen efter et nederlag hjemme i weekenden til KFUM. 

Gæsterne vandt med 3-0 efter en målløs første halvleg, hvor hjemmeholdet efter træner Daniel Jønssons mening leverede en godkendt indsats: 

”Vi havde valgt et defensivt udgangspunkt for at se, hvad de kunne, og det betød, at de første 45 minutter ikke bød på ret mange chancer. I pausen talte vi om at holde konceptet, men samtidig forsøge at skabe nogle dybdeløb i deres bagrum.” 

Det gik bare ikke efter planen. I løbet af anden halvlegs første ni minutter formåede KFUM at straffe et par forsvarsfejl hos KBerne, og det spolerede såvel gejst som vilje hos hjemmeholdets spillere. 

”Normalt har vi haft en god evne til at komme igen i kampe, hvor vi er bagud, men det var ikke tilfældet mod KFUM,” siger Daniel Jønsson. 

Det gjorde heller ikke sagen bedre, at Stefan Sørensen efter en hovedstødsduel landede forkert og beskadigede sit knæ. 

Daniel Jønsson beder til, at det ikke er værre fat med den dygtige og rutinerede Stefan Sørensen, end at han kan være med i næste runde, hvor KS kommer på en svær opgave. 

Modstanderen er Husum på udebane. Husum har kun tabt én kamp i denne sæson (0-1 mod Hvidovre tirsdag aften). 

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få et godt resultat. Inden KFUM scorede, var vi godt med i kampen og kunne med lidt held have sikret os det ene point, men generelt skabte vi for få chancer,” siger Daniel Jønsson. 

Både han og spillerne håber på, at KB-fans vil komme og bakke holdet op i Husumparken. Kampen spilles allerede på fredag klokken 18.30. 

Sådan gik det

  1. oktober: KB – KFUM 0-3 (0-0)
    Mål: 0-1 Jakob Skaaning Jakobsen (49), 0-2 Frederik Baarts (54), 0-3 Daniel Frøslev Søndergaard (75)
    KB: Max Christensen – Stefan Sørensen, Lamin Kamara, Andreas Tolman, Peter Rønning, Milan Johannsen, Cömert Aga Öcal, Andreas Wehding Jensen, Ali Aoullay, Jonathan Grumme (anfører), Philip Alves Burlin, Sebastian Woidemann, Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen

    Se stillingen i Københavnsserien