Jonathan Grumme var manden bag KBs første mål i denne sæson i Københavnsserien. Foto: Christian Fisker

Jonathan Grumme var manden bag KBs første mål i denne sæson i Københavnsserien. Foto: Christian Fisker

Lyspunkter trods nyt nederlag

Som KBer er det lige nu ikke opmuntrende at betragte stillingen i Københavnsserien. Holdet ligger efter tre kampe næstsidst i tabellen uden point og en målscore på 2-11.

Alligevel var der fortrøstning og optimisme at spore efter den seneste kamp på udebane mod HB. Godt nok tabte KB med 2-5, men i store dele af kampen var der gode momenter. Skåret ind til benet blev kampen afgjort i løbet af 10 katastrofale minutter i første halvleg.

En føring til HB efter et lille kvarter tog ikke modet fra KBerne. De forsøgte at komme frem til scoringstilbud, og efter 20 minutter kom chancen. Et fint indlæg fra Milan Johannsen sad klokkerent i panden på Jonathan Grumme, men hans hovedstødsforsøg blev afværget af HB-målmanden Rasmus Grube.

Tre minutter senere serverede Milan Johannsen atter en perfekt bold til Grummes hoved, og så var der bonus og udligning til 1-1.

Så kom den katastrofale periode, hvor HB ubarmhjertigt straffede alvorlige fejl i KB-forsvaret. Det betød en pauseføring til hjemmeholdet på 4-1.

I pausen talte cheftræner Kenn Rye Andersen og assistent Daniel Jønsson stille og roligt med spillerne, og det gav hurtigt udbytte i anden halvleg, hvor KBerne pressede HB-forsvaret så meget, at Sebastian Kaalund med sin fine sparketeknik placerede bolden fladt i det ene målhjørne til 2-4.

Desværre gik der ikke ret lang tid, inden HB igen var foran med tre mål. Senere i halvlegen havde Jonathan Grumme en god mulighed for at reducere til 3-5 efter et fint forarbejde af Sebastian Kaalund, men flere mål kom der ikke i kampen, selv om KBerne til tider var toneangivende.

Det bør være et godt varsel til holdets næste kamp, som spilles på lørdag i Frederiksberg Idrætspark mod Hvidovre, kl. 16.15. Der er gratis adgang, og KB byder som sædvanlig til en rimelig pris publikum på lidt godt til ganen – vådt og tørt samt koldt og varmt. 

Sådan gik det

  1. august: HB – KB 5-2 (4-1)
    Mål: 1-0 Tobias Søberg Nierhoff (13), 1-1 Jonathan Grumme (23), 2-1 David Steen Christensen (27), 3-1 Emil Krarup Koefoed (31), 4-1 Simon Steinitz Andersen (37), 4-2 Sebastian Kaalund (49), 5-2 Wisam Wamed (52)
    KB: Philip Mark – Lasse Horn, Andreas Tolman, Peter Rønning, Kristian Bo Andersen, Nikolaj Læsøe, Milan Johannsen, Lamin Kamara, Mikkel Nygaard, Jonathan Grumme (anfører), Andrew Kwesi Abban, Kasper Olsen, Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen